![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12089
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *****MOKOKO****
Iki adam gemiyle bir yerden bir yere giderler ve gemi yolda giderken batar ve bu iki adam bir adaya düserler adada yerlilerden baska kimse yoktur bunlara yerliler saldırır bunlar kaçmaya baslarlar biri hızlı koşarak agacın kovuguna saklanır öbürü ise agacın üstüne çıkar yerliler agacın tepesindekini yaklarlar ve sorarlar ölüm mü mokoko mu? adam mokokonun ne oldugunu bilmediği için mokoko der ve bunu sikerler bu olay bir kac kere tekrarlanır.bir gun tekrar yerliler bunları kovalamaya baslar hep sikilen adam bu sefer daha hızlı kosup agacın kovuguna girer.yerlilerde kendi aralarında konuşurlar hep agacın ustundekini siktik bu seferde agacın kovuguna saklananı sikelim derler.agacın kovuguna saklananı saklandığı yerden cıkartırlar ve sorarlar ölüm mü mokoko mu hep sikilen yeter ulan artik kaç gunden beri sikiyosunuz oldurun benide kurtulayıp artık bu utanctan der yerliler bir kac dakika kendi aralarında dusunurler ve buadamı buyuk seffe goturmeye karar verirler. sef bu adam ölum dedi bunu neyapalım derler.sef birkac saniye dusunur ve soyle der. olene kadar mokoko (yani ölene kadar *ikin. ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ****ŞÖFOR****
Bir kadın otobüsle tatile gidiyormuş. Kadın muavini yanına çağırmış.Muavin: -"Memelerini yiyim ne istiyorsun" demiş. Kadın sinirlenmiş ve şofere gitmiş: -"Şofer bey muavin bana terbiyesizlik yapıyor" Şoför: -"Amına koyduğumun karısına niye terbisizlik yapıyon len" __________________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ****ŞANZUMANLI MAKİNE****
Temel, tarlada çalisan Fadime`nin kalçalarina bakip " ha atlayayum o güzel kalçalaruna ne de güzel çalkalaysin sanzumanlu arçelik gibi" demis ama fadime buna çok içerlemis. Gece olunca Temel tutturmus hadi beraber olalim diye ama fadime bir türlü gönüllü degilmis. En sonTemel dayanamamis "niçin istemeysun Fadimem" demis. Fadime de "Haçan o kadarcik sey içun makineyi çalistiramam bu gece de elinde çitileyiver" demis . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***ŞEMSİYE****
Bir hafta sonu bir kadin 5 yaşındaki kızı birlikte plaja giderler bir müddet sonra kızı annesinin yanına gelir ve anneciğim şu adamı görüyormusun der, anne evet gördüm,niye sordun der. kızı anneciğim adamın önündeki nedir diye sorar annesi hiç düşünmeden kızım o adamın şemsiyesi der aradan kısa bir süre sonra kızı anneciğim adam sana baktıkça şemsiyesi büyüyor der. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HİÇ DEĞİŞMEMİŞSİN
Köyün hocası bir gün Temelin yanına gelir . -Temel sana öldükten sonra ne olacağını söyliyeyimmi der Temel merakla -Söyle hocam der hoca başlar anlatmaya -Sen öleceksin, biz seni gömeceğiz sonra etlerin çürücek ot olacak, bizim inek gelip o otları yiyecek sonrada sindirip bi kenara yediklerini sıçacak, ben gelip o boka bakıp 'Ula Temel ne idin ne oldun' diyeceğim. Hiç bozuntuya vermeyen Temel -Hoca bende sana öldükten sonra ne olacağını anlatayımmı der hoca -anlat bakalım, Temel -Hoca sen öleceksin seni gömeceğiz etlerin çürüyecek ot olacak bizim inek o otları yiyecek ve bi kenara sı.acak sonra ben o boka bakıp 'ULA HOCA HİÇ DEĞİŞMEMİŞSİN' diyeceğim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() FİZİK DERSİ VE TEMEL
idris dursun ve temel fizik dersindeyken ögretmen idrisi kaldırıp sormus araba kullanıyorsun ve hava cok sıcak oldu ne yaparsın ? -camı acarım hocam -peki o camdan içeri giren rüzgarın ivmesi nedir? idris bilemedim der ve 0 alıp oturur.Ogretmen dursunu kaldırır ve aynı soruyu sorar dursun -ceketimi çıkarırım -daha sıcak olursa -camı acarım hocam -heh işte o camdan içeri giren rüzgarın ivmesi nedir ? dursun bilemedim der ve 0 alıp oturduktan sonra ogretmen temeli kaldırır -araba kullanıyorsun ve cok sıcak oldu ne yaparsın? -ceketimi çıkarırım -daha sıcak oldu -gömleğimi çıkarırım -daha sıcak oldu -pantalonumu çıkarırım -daha sıcak oldu -iç çamaşırlarımı çıkarırım -çok daha sıcak oldu -hocam,anamı s*kseler açmam o camı |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KIMSE YOKTU
adamın biri,kiliseye günah çıkarmaya gider.rahiple birlikte karşılıklı günah çıkarma hücrelerine girerler.adam "peder,büyük günah işledim." "ne yaptın anlat bana oğlum,tanrı seni affedecektir." "dün kız arkadaşımın evine gittim,kızkardeşinden başka evde kimse yoktu.kimsenin olmadığını görünce kardeşiyle olduk" "ooo...bu çok kötü evlat.fakat yaptığının kötü bir şey olduğunun farkındasın" "peder geçen hafta kız arkadaşımı görmeye işyerine gittim.iş arkadaşlaşlarından biri dışında işyerinde kimse yoktu.kimsenin olmadığını görünce iş arkadaşıyla birlikte olduk" "yaaa..bu hiç de iyi DEĞİL EE PEDER BURDADA YALNIZIZ... ÇİKOLATA |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adam bir gün 31 çekiyormuş, o kadar hızlı çekiyormuş ki en sononda adamın y*arrağı kopar. Adam ne yapacağını şaşırır ve korkar en sonunda da doktora gitmeye karar verir. Y*rrağı da yanına alarak doktorun yolunu tutar. Yolda giderken canı bi anda çikolata çeker. Girer bir bakkala çikolatasını alır ve doktora gider. Doktora vaziyeti anlatır 31 çekerken y*rrak koptu der. Doktor bunu odasına alır ve y*rrak nerde der. Adam cebimde der. Doktor elini adamın cebine sokar ve bir çikolata çıkar. Doktor ama cebinden çikolata çıktı der. Adamda:''Anaaa gelirken Y*rrağı Yemişim'' der
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Amerika da bir süper markette, müşteri yarım kivi satın almak istiyor. Tezgahtar bunun mümkün olmadığını söylüyor. Kavga çıkıyor. Tezgahtar koşa koşa müdüre çıkıyor: - "Efendim, hayvanin biri yarim kivi almak istiyor", der demez söyle bir arkasına dönünce ne görsün!! Müşteri birlikte gelmiş, ensesinde duruyor... Tezgahtar hemen müşteriyi işaret ediyor: -"Bu beyefendi de diğer yarısını almak istiyor, efendim..." Mudur durumu anlıyor, adama yarim kiviyi mecburen verip gönderiyorlar. Mudur bir saat sonra tezgahtarı çağırtıyor: -"Tebrik ederim, çok zeki davrandın, iyi idare ettin, nerelisin sen? -" Brezilyalıyım efendim..." -"Amerika'ya niye geldin?" -"Brezilya cazip bir yer değil efendim, orada insanlar ya ******, ya da futbolcu..." -"Biliyor musun benim karim da Brezilyalı..." -"Yaa öyle mi, acaba kariniz hangi takımda futbol oynuyordu?
konuşturduk pezevenki Arkadaşlar ile otururken bazen konu buraya gelir ve bende bildiğim onca fıkra arasından ancak 1 veya 2 tane hatırlarım sonrada duydugum fıkarları gelip biyerlere yazacagım derim ama nerdeee...Şimdi yazıyorum... Bazı önemli kuruluşların yeteneklerını ölçmek isteyen bir firma mağrada buldugu bir insan iskeletinin yaşını bulmaları için teker teker bu kurluşları çagırıyor(512.453 yaşındaymış); Amerikadan Fbi geliyor içerde 2-3 gün duruyor bunun yaşı 450-600 bin arasındadır diyor,Japonyadan ??? geliyor ve içerde 5-6 gün kalıyor yaşına 480-570 nın arasında dır dıyor sonra şu fransadan gelıyorlar içerde 2-3 hafta kalıyorlar yaşına 500-540 bin arasındadır diyor En son mit geliyor 1 ay geçiyor 2 ay geçiyor ses yok,Firma yetkilileri endişeleniyor tabi içeriye kameraları alıp gırmeye karak verıyorlar tam mağranın agzına geldıklerınde takım elbiseli biri bağrını açmış elinde sigaraylan gelıp bunlardan ateş istiyor şöylee içine çektikten sonra firma yetkılileri sorusunu soruyor kaç yaşında bu iskelet diyorlar adam tam olarak 512.453 diyor Tabi fırmadakıler şaşırıyor nasıl bıldınız dıyor.Adamda konuşturduk peze... diyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anahtar
3 tane hatun ölmüş ve öteki dünyaya gitmiş... kapıdaki bekçi ilkine sormuş -sen ne suç işledin? -ben evlenmeden öncede evlendikten sonrada kimseyle yatmadım demiş. -buna altın odanın anahtarını verin demiş ve diğerine dönmüş. sen ne suç işledin demiş? -ben evlenmeden önce kimseyle birlikte olmadım ama evlendikten sonra dayanamadım yaptım demiş.. -bunun üzerinede bu hatuna gümüş anahtarı verin demiş.ve en sonuncusuna dönmüş...sen ne suç işledin demiş? -ben valla önüme gelenle birlikte oldum hayatımı yaşadım demiş. -adamda bunada benim odamın anahtarını verin demiş.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|