![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2103
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() evet arkadaşlar hep sevdiğimize şiirler,hikayeler,denemeler,makaleler,yazılar paylaştığımız bu sayfalarda bizi belki de (ki öyledir zaten) EN ÇOK SEVEN ANNELERİMİZE neler yazabiliyoruz , O'na olan sevgimizi ne kadar ifade edebiliyoruz burada paylaşmaya war mısnız? öncelikle ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ 'nü kutlarım ve ilk yazıyı ben yazıyorum.katkıda bulunacağınıza eminim:::::
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2103
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() butun annelerın anneler gununu kutluyorum Ak saçlı başını alıp eline, Kara hülyalara dal anneciğim! O titrek kalbini bahtın yeline, Bir ince tüy gibi sal anneciğim! Sanma bir gün geçer bu karanlıklar, Gecenin ardında yine gece var; Çocuklar hıçkırır, anneler ağlar, Yaşlı gözlerinle kal anneciğim! Gözlerinde aksi bir derin hiçin, Kanadın yayılmış, çırpınmak için; Bu kış yolculuk var, diyorsa için, Beni de beraber al anneciğim!... Necip Fazıl Kısakürek "Sen anlatılmaz yaşanırsın aslında, sen su’sun, sen can’sın, sen toprak, sen güneşsin annem. Ağlayarak açtım gözlerimi dünyaya, ama o andan itibaren ağlamamam için elinden geleni yaptın annem. Küçücük savunmasız yardıma muhtactım, uykusuz gecelerin, yorgun gündüzlerin hep benim içindi, Hastalandım başucumda sabahladın, ağladım gözyaşım kurumadan istediğimi yaptın, düştüm kaldırdın, ben hep senin sevginle yoğruldum büyüdüm sensiz hayat nasıl olur bilmemki anam. Sensiz dönermi bu dünya , sensiz nefes alırmı bu can, sensiz ötermi kuşlar, sensiz geceler sabaha nasıl kavuşur anam. Anneler gökyüzüne çıksada eminim ki oradanda düşünce kaldırıyorlardır evlatlarını. Yanlış yaptığında oradanda anne kutsallığı ile çocuklarını koruyorlardır. Keşke elimde olsa saçına yıldızlardan çiçek yapsam, sen güneşsin, sen aysın yıldızlar sana yakışır annem. Söz sana yemin, sana söz bu can emeğinin karşılığını istediğin bir evlat olarak sana ödeyecek annem"......
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1939
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Meger dilimizdeki ve beynimizdeki en güzel kelime sizlerin adiymis. Size her seslenisimizde ya acimiz diniyor yada sevgimiz cosuyor. Bütün Annelerin bu güzel gününü kutluyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anama
Dokuz ay koynunda gezdirdi beni Ne cefalar çekti ne etti Anam Acı tatlı zahmetime katlandı Uçurdu yuvadan yürüttü Anam Anaların hakkı kolay ödenmez Analara ne yakışmaz ne denmez Kan uykudan gece kalkar gücenmez Emzirdi salladı uyuttu Anam Doğurdu beni Sivas ilinde Sivralan Köyünde tarla yolunda Azığı sırtında orak elinde Taşlı tarlalarda avuttu Anam Ben yürürdüm Anam bakar gülerdi Huysuzluk edersem kalkar döverdi Hemen kucaklayıp okşar severdi Çirkin huylarımı soyuttu Anam Çocuğudum Anam bana ders verdi Okumamı çalışmamı on gordu Milletine bağlı ol da dur derdi Vatan sevgisini giyitti Anam Tükenmez borcum var Anama benim Onun varlığından oldu bedenim Kimi koylu kızı kimisi hanim Ta ezel tarihte kayıtlı Anam Veysel der kopar mi Analar bağı Analar doğurmuş ağayı beyi İşte budur sözlerimin gerçeği Okuttu öğretti büyüttü Anam Aşık Veysel'i Aşık Veysel |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anneler gününü kabul etmem:
Yılda bir gün ile anne sorulmaz! Üç yüz altmışta bir, razımısın sen; Yılda bir gün ile anne sorulmaz! Daim sormalısın anne halini, Ne oldu, ne biti bil ahvalini, Hiçte esirgeme tatlı dilini: Yılda bir gün ile anne sorulmaz! Cennet vardır ayağının altında, Analar melektir Allah katında, Gece beşik sallar, gündüz sırtında; Yılda bir gün ile anne sorulmaz! Sembol olsun bırak kalsın bugünü, Anayı sevip, çözelim düğümü, Bahtiyarım ben, görsen güldüğünü; Yılda bir gün ile anne sorulmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 18 Thanked 82 Times in 53 Posts
Üye No: 3919
İtibar Gücü: 1570
Rep Puanı : 4577
Rep Derecesi :
|
![]() arkadaşlar hepinizin anneler günü kutlu olsun...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3257
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() Arkadaslar Ben Oyle Siir Falan Yazamam Ama En İçten Dileklerimle Annem Başta Olmak Üzere Bütün Annelerimizin Anneler Gününü Kutlarım...
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() tum annelerın annler gunu kutlu mutlu olsun
![]()
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 216 Thanked 223 Times in 126 Posts
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1751
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi :
|
![]() Tüm Annelerin Özeliikle de Kendi Annemim Anneler Günü Kutlu Olsun Bu Konuda Tek Birşey Söylemek İstiyorum,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,
Annecim Seni Çok Sewiyorum.............
![]() |
![]() |
#10 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 32 Thanked 277 Times in 166 Posts
Üye No: 10190
İtibar Gücü: 1640
Rep Puanı : 14032
Rep Derecesi :
|
![]() Başta Annem olmak üzere bütün herkesin Annneler günü kutlu olsun....
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Telekom'dan anneler günü sürprizi | GooD aNd EvıL | Bilim Ve Teknoloji Haberleri | 0 | 05-10-2009 05:39 PM |
Anneler Günü | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-20-2008 08:23 PM |
Anneler GÜnÜ | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 08:32 PM |
Anneler günü mesajları | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 16 | 10-22-2007 04:49 PM |
Anneler Günü | ayten | Eskiler (Arşiv) | 4 | 05-16-2006 09:49 PM |