www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-20-2006, 03:49 AM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3167
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan Bırakma bizi Ersun Yanal

Süper Lig'de fırtınalar estiren Vestel Manisspor'dan Yanal ayrılacak mı? Yanal'ın ağzını bıçak açmazken Manisaspor'lu futbolcular hocalarına seslendi...

Manisalı futbolcular hocalarına inanıyor
Süper Lig'in altıncı haftası sonunda topladığı 14 puan ile liderlik koltuğuna oturan Vestel Manisa Spor Fortis Türkiye kupası 2. kademe karşılaşması için İstanbul'a geldi.

Kupada Yarın 15.30'da İstanbulspor ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar Atatürk Hava Limanı'ndan kamp yapacakları Polat Otele hareket ettiler. Teknik direktör Ersun Yanal basın mensuplarına bir açıklama yapmazken, futbolcular sezon başında bu yana çalışmalarının sonucularını aldıkları ve başarılarının tesadüf olmadığını dile getirirken, teknik direktörleri Ersun Yanal'ın kendilerini yarı yolda bırakmayacağını söylediler.

Kırmızı siyahlı futbolculardan Şener Aşkaroğlu, ligdeki başarılarının tesadüf olmadığını belirterek, "Sezon öncesi hazırlık kampında çok iyi bir çalışma süreci geçirdik. Çok bilinçli bir şekilde ve programlı olarak çalışmamızın sonuçlarını alıyoruz. Fikstür olarak çok avantajlı değildik. İlk üç maç büyüklerle oynadık. Ama bence biz onlardan 5 puan kazandık, 4 puan kaybettik. Şu anda 14 puan ile lideriz ve bu bizim beklediğimiz bir olaydı. Gittiği yere kadar gideceğiz. Biz kendimize inanıyoruz" dedi.

Genç futbolcu Caner Erkin ise çok iyi bir takım olduklarının altını çizerek, "Ama ligin henüz 6. haftasındayız. Önümüzde uzun bir maraton var. Oynanacak 28 maç daha var. Ben mutlu sona ulaşıcağımıza inanıyorum. Ersun Yanal'ın başka bir takıma transfer olacağı yönündeki haberler bizi etkilemiyor. Şu anda bizimle beraber ve sonuna kadar yanımızda olacağına inanıyorum" dedi.

Vestel Manisaspor'un tecrübeli kalecisi Bülent Ataman da sezonu açıtıklarından bu yana çok iyi çalıştıklarını ifade ederek, "Bu çalışmanın karşılığı olarak Allah'ta bize bu başarıyı lütfetti. Önemli olan bunu devam ettirmek. Biz de bunun için uğraşıyoruz. Zamanında Trabzonspor şampiyon olmuş neden bizde olmayalım. Ama çok zor. Şampiyon olmak söylediğimiz gibi kolay bir iş değil. Sadece sahada bitmiyor. Medya desteği, taraftar desteği gibi faktörlerde çok önemli. İlk yarı böyle devam edersek ikinci yarı bu işi sonuna kadar zorluyacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kırmızı siyahlıların başarılı savunma oyuncusu Burak Özsaraç da akıllarındaki tek şeyin yaptıkları iyi bir başlangıçı devam ettirmek olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: "Yakaladığımız seriyi devam ettirebilecek güçteyiz. Takımda iyi bir hava yakalandı. Herşey bizim elimizde. Yarın İstanbulspor ile kupa maçına çıkacağız. O kulvarda da başarılı olup Avrupa'da adımızı duyurmak istiyoruz. UEFA Kupası'na giden en kısa yol Türkiye kupası. İstanbulspor'u da yenip yolumuza devam edeceğimize inanıyorum."

Takımın en tecrübeli oyuncularından Ümit Bozkurt ise İnançlarının sonucunu aldıklarının altını çizerek, "Maçlara tam anlamı ile konsantre olan iyi bir ekibimiz var. Açıkcası ligin sonunda bizim durumumuz ne olacak diye ben de merak ediyorum. Umarım lig sonuna kadar zirveye oynayan bir takım oluruz. Şampiyon olup olamayacağımızı söylemek için çok erken. Eğer şampiyon olacaksak, o havayı bizden önce medya yaratır bence. Ama bu işin olumsuz havasına girmek bizi yıpratabilir" dedi.
Son günlerde basın da yer alan Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye gidebileceğiyle ilgili haberlere ise Ümit, "Ben Ersun hoca ile daha öncede çalıştım. Eski takımlarımızda da başarılar yakalamıştık. Ama o yarı yolda bırakıp gitmemişti. Şimdi de Vestel Manisaspor'un büyük hedefleri var ve hocada bunun farkında. Beraber yola çıktık bu yolun sonunu da beraber tamamlayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı