![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2105
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() O'NLAR ÜLKELERİ MASA BAŞLARINDA PEŞKEŞ ÇEKİLSİN DİYE ÖLMEDİLER...
O'NLAR KANA SUSAMIŞ VATAN HAİNLERİNE TAVİZLER VERİLSİN DİYE ÖLMEDİLER... O'NLARI UNUTMAYALIM, UNUTTURMAYALIM... Varlıklı bir ailenin, yurtdışında eğitim görmüş tek çocuğu iken; paralı ya da kısa dönem askerlik yapmayı istemeyip, Türk Subayı olarak Güneydoğuya giden ve şehit olan bir fidanın ardından yazılmıştır... ŞEHİDİME... Adalettin sen oğul; Farkım var mı anam, dedin Farkım var mı yoksul Mehmet'ten Mehmet'i de bir ana doğurmadı mı? Nedir farkım öyleyse...? Zenginlik mi...? O yoksul Mehmet'te daha çok anam Gönül zengini o, dedin... Giderken... Cesarettin sen oğul; Başın dimdik, baktın gözlerime: Bana onların kurşunu işlemez Onların pususu bana sökmez anam Sen yüreğin ferah tut. Ben bir Türk Subayı Arkamda Mehmet'lerim Sökmez bana kahpe kurşunu dedin... Ölsem bile ne gam... Şehit olurum, sakın ağlama anam dedin Giderken... Umuttun sen oğul; Gözümün nuru, hayatımın umudu Biricik yavrumdun sen... Dünya malı bir yana Sen bir yanaydın... İstesen, kabul etsen, gitmezdin Gitmezdin kahpenin kurşununa Gitmezdin dünyanın en pis savaşına Umuttun sen, umudumdun... Ben de bu vatanın umuduyum anam Yakışmaz kaçmak bana, dedin Giderken... Oooyy oğul, cann oğuulll... Kime ne diyeyim Kime şikayet edeyim... Şimdi al bayrağa sarılı Şu boyundan uzun musalla taşında Aynı dimdik başınla, onurla yatan Şehitsin sen... Yürek yangınım, şehidimsin sen... Kime ne diyeyim oğul... Kime şikayet edeyim... Ağlamak isterim avaz avaz Haykırmak isterim neden diye... Şehit anasına yakışmaz, bağıramam Söz verdim sana, ağlayamam
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 139 Times in 45 Posts
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1707
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol kanka güzel şiir.