![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Vallahi darbukaya gerileyimde vurulaa vurula delineyim be ablam be, gencligimi yasamak nasip olmaya ya [cingene]
Allah canimi alsin, surdan suraya gitmek nasip olmasin ki [mahalle guzeli] Allah belami versin, anam avradim olsun abi, yeminle abi, abi? [l sayisina oranla delikanli] iki gozum onume aksin ki ben yapmadim [ilkokul cocugu] cennet yuzu gormeyeyim [kofti imam] cocugumu keserim [gecekondu sahibi] bana da ahmet demesinler [mehmet] bak yalansa dünya alem şeyetsin. [motor] yada [Nonoş] allah kur'an çarpsın ki [abdestsiz namaz kılıcı] gelmişini geçmişini... [tarihçi profesör] ölümü öp bak [nekrofili] anam babam ölsün ki.... [Hain Evlat Ökkeş] davul olayım e mi [zurna] kutuplara düşeyim bak [bedevi, bahtsız olamayanı] klavyem parçalansın ki... [yazılımcı] yalanım varsa şeyetsinler [hayat kadını] yalan söylüyosam zincirleme kaza yapiim [demir bükey] microsoft batsın ki... [bill gates] erkek olayım ki... [duygu asena] tepegözüm önüme aksın ki ya valla bak!.. [cyclops] ekmek kuran carpsin [din dersinden cikmis ilkokul cocugu] yeminle [duzenbaz] grçektende bööle yemin ediyolar ... ![]()
CaKaLBot Banlanmış ve üyeliği iptal edilmiş üyelerin mesajlarını tek nickte toplayan bir bottur. Son düzenleyen: CaKaLBoT; 05-20-2006, 10:06 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 91 Times in 48 Posts
Üye No: 11391
İtibar Gücü: 1596
Rep Puanı : 4582
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() yemin et
![]()
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 109 Thanked 209 Times in 125 Posts
Üye No: 11177
İtibar Gücü: 1761
Rep Puanı : 21822
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bana da ahmet demesinler [mehmet]
kardes bunda koptum ya,guzel ve ılgınc bır paylasım ellerıne saglık |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sağlıklı yaşamak için kişiye özel spor | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-26-2007 01:12 PM |
chip dergisi özel sayı özel ipuçları | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-17-2007 02:46 PM |
özel koleksiyonumdan sizlere özel... | gencsara | Adult eski arşiv | 4 | 05-31-2006 09:01 PM |
Kişiye Özel Lasik tedavisiyle daha net görün! | Karizmatix | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-31-2006 08:17 PM |