![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Veda
Bugün gene gözkyüzüne doğru ıslak gözlerimle baktım seni aradım.. Hayır, hayır aramak ne kelime seni aldığım her nefeste yaşadım.. Haykırışlarım boşa.. Arada o kadar mesafe varken seni senle yaşamak oldukça saçma ve karmaşa.. Sensiz duygular körelmiş, mimlenmiş gözlerim ne hissetmekte bunu bilmemekteyim. En büyük aşklar bile sırdan beynimde elimden gelen yokki çağresiz biçimde değınık odamda bir yıkımın eseriyim.. Bu diyarlarda kaybolmuş bir avareyim, neyleyim.. Düşlerime sığınır oldum sensiz, vedalar acımasız ve nankör geride yaşanacak hiçbirşey bırakmayan bir katil hayatın dar dolambaçlı sokaklarında hep saklanamayız vedalardan. Bir zaman gelirki insan kendi benliğini kaybeder işte o anda anlarsın ki sen bitmişsindir!!! Zamanı geldiğinde bırakıp gideceksindir herşeyi, ne bir iz nede bir hatıra geride sadece hüzünlerini bırakacaksın, hayata kaldığın yerden tekbaşına devam edeceksin ki nitekim hepimizin de sonu aynı değil mi? Bilirsin.. Herşeyin mutlak bir sonu vardır, senle benımde olduğu gıbı zamanı geldiğinde vedalar başlıyacak, arkamıza bile bakmadan çekip gideceğiz.. Sana bir kez olsun bir buse konduramadan, binbir pişmalıkla bu dünyadan göçeceksin..Ama artık pişmanlığın bir çağresi olmayacak, artık çoktan bu dünyadan birbirimizden habersiz göçmüş olacağız, sen ve ben.. Biliyorum ama bir gün bir yerde tekrar buluşacağız, sen ve ben.. işte o zaman belkide tüm bu çağresizliğim bitmiş olacak, senınle hayatta yapamadıklarımı rüyalarımda yapacaığım belkide, bir gün bir yerde seni bulacağım... alıntıdır...
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() paylaşım için saol kanka
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Veda | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 08:00 PM |
Veda | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 08:00 PM |
Veda | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 07:59 PM |
Veda | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-14-2007 01:00 PM |
KiraÇ & Ahmet Kaya Veda Havasi Şarkisi + Denİz&Alİye Veda Sahnesİ | GeCeLeR | Yerli Diziler | 2 | 08-10-2006 02:30 PM |