![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ay bu akşam değişik birşey yapalım (Bırak)
Ay şekerim saçlarım böyle mi güzel şöyle mi güzel (Bırak) Bazı şeyler artık bana yetmiyor (Bırak) Annem seninle tanışmak istiyor (Bırak) Babam seninle tanışmak istiyor (Bırak) Kendimi asmak istiyorum (Bırak) Bugün kendimi yorgun hissediyorum (Bırak) Uçur beni (Bırak) Hadi yiğidim aslanım kalem kaşlım (Hemennnnnn) Yaa bu ay ki telefon faturamı sen ödesen (Düşünme bile) Pelin\'in erkek arkadaşının arabasını gördün mü (Neee bırak tabi) Ben de mi o kıyafetten alsam (Koşarak uzaklaş) Sinema mı olmaz ya günümüzü sinema ile berbat etmiyelim ama sen bilirsin (Bırak bırak bırakmakla kalma tokat at) Kendimi bu akşam ölecekmişim gibi hissediyorum (Bırak) Evlenirsek ben ütü ve çamaşır olayına girmem (Bırak imkanın varsa kafa at, yere düşerse tekme ile devam et) Ayyy bu kıyafet sana hiç yakışmamışşş (Sus ve başka bir tarafa doğru ıslık çalarak yürümeye başla) Şakaların batıyoooooooooooo (Uçan tekme at) Diş etlerimde iltihaplanma çıktı öpüşmeyelim bir süre olur mu hayatım (Döner tekme at midesine) Cep telefonunu çaldırır kapatırsa (Polis karakoluna yönlendir, bırak) Hayatım ben makyajımı yapıp aşagıya ineceğim deyip 2 saat gecikiyorsa (Gözüne parmağını sok) Burnumu biraz kaldırsam mı (Kulağını ısır) Siz erkekler futboldan ne anlıyorsunuz (Koşarak omuz at) Özür dilerim geciktim (Sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa taş bul gerisini bırak içindeki hayvan bitirsin) Komik ayakkabılar giyiyorsa (Ben karışmıyorum bu kısma isteyen istediğini yapsın) Eski erkek arkadaşımla bir yemek yesem ne olur ki hem bana önemli bir şey söleyecekmiş çok merak ettim (Son sözleri mi mezartaşı için biraz uzun oldu da...) Başkalarının hikayelerini dinleyipte siz erkekler çok hayvansınız derse (Kafa göz dal ben suçu üzerime alırım) Evlenince ben senin ayağına basacağım (Öyle bir tokat at ki allahı şaşsın) Ben eski hayatımda bir diktatörmüşüm biliyor musun (İstiklal marşını söylet ![]() Şu anda seninle konuşamam evde misafirler var (Dürbünlü tüfekle vur 250 metreden) Ay sıkıldım çıkalım bu filmden (Patlamış mısırların hepsini zorla yedir) Sevgililer gününde sana ayı alırsa (Kafaderisi kemerini süslesin veya postu şömineni) Hayır o arkadaşınla görüşmeni istemiyorum (!!!!!!) Ağzı açık yemek yediği zaman (Masayı fırlat sandalyeyi kır kafasında) Alo kocacım naber (!!!! evlenmeden hele aman amannnnnnnnn. bırak bırak hatta bırakma kaç.....) Bu listeyi istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.... Ama en iyisi hiç başlamamak ![]()
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3943
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() PaylaŞim İÇİn Saol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4407
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() paylaşım için saol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 120 Thanked 157 Times in 93 Posts
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1642
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi :
|
![]() belki birkaçın da haklı olabilrsin ama bazıları özellikle çok saçma..bunların hepsini göz önüne alıp yaşarsan biriyle birlikte olman çok zormuş gibi geliyor..
bi de şunun erkek yorumunu çok merak ediyorum..: Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1940
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Hayatım ben makyajımı yapıp aşagıya ineceğim deyip 2 saat gecikiyorsa (Gözüne parmağını sok)
Vallaha cok güzel tesekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Bağımlı Üye
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Müdavimi
Teşekkür Etme: 105 Thanked 961 Times in 192 Posts
Üye No: 8550
İtibar Gücü: 2576
Rep Puanı : 60857
Rep Derecesi :
|
![]() eywallah
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() saol kardeşim süperr paylaşım
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Kadromuzu hemen hemen koruduk.." | styla45 | Türkiye 2. & 3.Ligi | 0 | 07-22-2009 02:13 PM |
Bırakın... | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-18-2008 06:25 PM |
Eskİ Ve Hemen Hemen Soyu TÜkenmİŞ KuŞlar: Çali KuŞlari | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-10-2008 01:03 AM |
Sakalli KuŞlar AĞaÇlarin Tepesİnde Hemen Hemen GÖrÜnmezler | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-05-2008 11:48 PM |