![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1595
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >Eger "regülatör" dendiğinde akliniza
>elektrikli ev aletlerinin disinda > >>>bir yer ismi >geliyorsa, >>> >>"Kanal Kokusu" >nedir >biliyorsanız. >>> >>Barajyolu 5,5 ve 6,5 durak kavramlari size bir şey ifade >ediyorsa, >>> >>"Kirve", "Teker", "Kıyma" gibi kavramlari >kullaniyorsanız, >>> >>"Şırdan" kelimesi size bir seyler >hatirlatıyorsa, >>> >>"Bici Bici","Mumbar", "Lagos" nedir, >biliyorsanız, >>> >>Konuşurken arada bir diliniz istemeseniz de "geliyür" >"gidiyür" "gelek" >>>"yapak" "edek" şeklinde >sürçebiliyorsa, >>> >>Gördüğünüz her camii Sabancı Camii ile >kıyaslıyorsanız, >>> >>Kavşakta kırmızı ışık altında beklemek ve karakış nedir >bilmiyorsanız, >>> >>Kar görmek için Pozantı'ya yada Çamlıyayla'ya >gittiyseniz,(tisörtle) >>> >>Zurna duyduğunuzda içiniz ciz edip kalkip oynayasiniz >geliyorsa >>> >>"Bici - Bici" nin aslında çocuklara söylenen banyo kelimesi >olmadığını >>>çok >da lezzetli olduğunu >düşünüyorsanız, >>> >>Nevruz denince sokaklarda açılan ateşler aklınıza >geliyorsa, >>> >>Sıcaktan >bayılıyorsanız, >>> >>Çoban Dede'den manzaraya >baktıysanız, >>> >>Baraj Gölünde yüzer evlere >girdiyseniz, >>> >>Her yıl Ağustos sonunda Sevgi Adasına arabayla >gidiyorsanız >>> >>Hiçbir zaman bir yere geç kalma korkusu >yaşamadıysanız >>> >>İnsanlar size bir >dövecek gibi >bakıyorsa >>> >>Hayatınızın önemli bir bölümü itimat minibüslerinde >geçtiyse >>> >>Nisan-Ekim ayları arasında hafta sonlarını > >>>Arsuz,Karataş,Çamlıyayla,Tekir,Erdemli, Mezitli, Kız Kalesi >nde >>>geçiriyorsanız, >>Çocukken Çakmak Caddesinde >kaybolduysanız >>> >>Babanız "Biz çocukken külotla kanala girerdik" hikayeleri >anlatıyorsa >>> >>Bir kere bile Tatlıcı Fehmi önünde buluşup sinemaya >gittiyseniz >>> >>Adnan Menderes Caddesine "Sahil Yolu" >diyorsanız >>> >>Gazipaşa ve Ziyapaşa size tarih kitaplarını >hatırlatmıyorsa >>> >>Otobüste size biletini veren kişi karşılığında para >almamakta israr >>>ediyorsa >>Yolda biriyle çarpışınca kendi hatanız olmasına rağmen >reflex olarak >>>kafayı >çakıyorsaniz >>> >>"Kıyma" denince aklınıza adana kebap >geliyorsa >>> >>Ortaokula giden oğlunuzun okul arkadaşını dövmesi sizi >rahatsız >>>etmiyorsa >>Evinize enfazla 100 m. uzaklıkta bir >Yonca market varsa >>> >>Başka bir şehire gittiğinizde o şehirde yaşayanlara >acıyorsanız >>> >>Uzakta iken "Ahh şimdi Adana'da olsak" >diyorsanız >>> >>SIZ ADANALISINIZ:smile:
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
desperado1986 (05-26-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 65 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 7850
İtibar Gücü: 1448
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() tebrikler ADANALIYIK ALAHIN ADAMIYIK
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Memleketim Türkiyem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2007 06:34 PM |
Memleketim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2007 06:33 PM |
Memleketim | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-25-2007 08:26 PM |
Memleketim | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2007 03:09 PM |
Yok Be Memleketim Gibisi... | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-22-2006 04:35 PM |