![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2070
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() VEDA
Gidişin değil,bir umutla dönersin diye beklemek öldürdü beni Bir hoscakalı cok gördün Zor geldi hoscakal demek sana Böyle gitmek daha kolaydı cunku Arkada kalanı dusunmeden cekıp gitmek yakıstı mı sana? Yakıtsımı gidiyorum demeden gitmek? Yakıtsımı veda etmemek ve cekıp gitmek? Yakıtsımı ayrılıkla yüzlesmemek Gittiğini bile söylememek Bir hoscakalı cok gördün Bu kolay olan idi bunu sectin Bencildin gene kendin için en kolay olanı sectin Baskalarının duyguları gene seni ilgilendirmedi Hoscakal demek zordu cünkü Vedasız gittin sankı geri gelecekmiş gibi gittin Ayrılık acı verir cunku Sen ayrılmıyormusuz gibi terk ettin Oysa beni gidişin degil Bir umutla gelirsin diye beklemek öldürdü Hoscakal dememiştik,ayrılmamıstık oyle ise Dönecektin bir umut vardı hala Rüzgarda savrulan bir mum alevi gibi cılız ama Israrla yanan bir umut vardı İşte beni o umut öldürdü Gidişin degil Bir gün döneceksin diye beklemeler öldürdü beni Baksa gölgeleri sana benzetmek eritti bedenimi Ayak sesleri merdiven cıkıslarını dinledim senmisin diye Kapı calındıgında ben kotsum Telefon caldıgında,ilk calısta elim telefondaydı ilk aylarda Gelmedin Ama hoscakal da dememiştin Gitmiştin Ama veda etmemiştin Gidişin degil Beni doneceksin umudu ile beklemek öldürdü Cok gec anladım bencildin Artık hiçbir gölge sen degilsin Hiç telefon etmeyeceksin Dudaklarım adını söylemeyi unutmustur artık Çalan kapılar ve telefonlara ben bakmıyorum kac zamandır Hoscakal demeden gittin Alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Veda | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 08:00 PM |
Veda | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 08:00 PM |
Veda | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 07:59 PM |
Veda | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-14-2007 01:00 PM |
KiraÇ & Ahmet Kaya Veda Havasi Şarkisi + Denİz&Alİye Veda Sahnesİ | GeCeLeR | Yerli Diziler | 2 | 08-10-2006 02:30 PM |