www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-06-2006, 09:46 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra hangi kulüpte oynayacağı merak konusu olan Sergen Yalçın, bu sezon 3. Lig'den 2. Lig B Kategorisi'ne yükselen Başkent temsilcisi Etimesgut Şekerspor ile anlaştı. Yaklaşık 1 aydır Sergen Yalçın'ı renklerine bağlamak isteyen Etimesgut Şekerspor yönetimi, yıldız futbolcuyu ikna etmeyi başardı. Sergen Yalçın, yeni kulubüyle resmi sözleşmeyi bugün imzalayacak. (imzaladı)...

Etimesgut Şekerspor Genel Menajeri Süleyman Tekgül, transferin gerçekleşmesinde iki tarafın da fedakarlıkta bulunduğunu belirterek, Sergen'i Ankara'ya getirerek, Başkent futboluna renk katacaklarını söyledi.

alıntıdır...

inanın cok üzüldüm ne işi war yaa böyle adamın oralarda.duyunca inanamadım kulaklarıma...adam futbolu beşiktasta bırakacağım diyodu en büyük arzusuydu.ne diyeyim sergeni takımda tutmayanın allah belasını...
inşallah dönersin tekrardan sergen unutmucam seni !!!
Old 06-07-2006, 04:23 PM   #2
reco_carsi
Müstakbel Üye

reco_carsi Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 11
Üye No: 4729
İtibar Gücü: 1534
Rep Puanı : 6460
Rep Derecesi : reco_carsi has a reputation beyond reputereco_carsi has a reputation beyond reputereco_carsi has a reputation beyond reputereco_carsi has a reputation beyond reputereco_carsi has a reputation beyond reputereco_carsi has a reputation beyond reputereco_carsi has a reputation beyond reputereco_carsi has a reputation beyond reputereco_carsi has a reputation beyond reputereco_carsi has a reputation beyond reputereco_carsi has a reputation beyond repute

o kadar kaliteli bi oyuncu bence çok yazık oldu. türkiye ye gelmiş en iyi oyunculardan biriydi. neyse artık olan oldu. kendisine başarılar dilerim.
reco_carsi çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-07-2006, 08:45 PM   #3
kaiserschoze
Geçerken Uğradım

kaiserschoze Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 12998
İtibar Gücü: 1422
Rep Puanı : 866
Rep Derecesi : kaiserschoze is a splendid one to beholdkaiserschoze is a splendid one to beholdkaiserschoze is a splendid one to beholdkaiserschoze is a splendid one to beholdkaiserschoze is a splendid one to beholdkaiserschoze is a splendid one to beholdkaiserschoze is a splendid one to behold

bu transferde başka bir iş var gibi ama neyse hayırlısı olsun
Old 06-08-2006, 09:42 PM   #4
buffheal2
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 14885
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : buffheal2 is on a distinguished road

kos koca sergenin şekerspor gibi 2. lig takımına gitmesine çok üzüldüm ama bunda beşiktaşında bi payı var adam oynamazsa ben olsam gitmezdim kim gitmezdiki ama insanda BEŞİKTAŞ sevgisi oldumu gitmezdi
buffheal2 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:01 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.