![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1795
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Mehveş Hanım, bu gece saten çarşafın üzerinde pek bi naif görünmektesiniz.
- Teşekkür ederim Murteza Bey. Zat-ı şahaneleriniz kel-i mübarekleri de pek güzel parlıyor ay ışığında… - Mevheş Hanım, bağ-ı hüsnünüzün güllerini koklamayalı hayli zaman oldu… - Ah, ne kadar da fettansınız Murteza Bey. İnsanı baştan çıkarmayı pek biliyorsunuz vallahi… ikikik… - Mehveş Hanııım… - Efendiiim… - Dest-i izdivacınıza talibim! - Aa, üstüme iyilik sağlık, biz yirmi yıldır izdivaç halindeyiz ya Murteza Bey? - E o zaman biz de ikinci aşamaya geçeriz. Hani cima aşaması diyorum. Pek bi zevkliydi… - Ay bu açıksözlülüğünüz beni öldürecek birgün… ekiki… - Yapmayın Mehveş Hanım, yirmi yılı derdest ettik. Artık mübarek teninize kavuşmak için biraz daha lütufkâr olsanız… - Ay yapmayın Murteza Bey, beni utandırıyorsunuz... - Utanmayın Mehveş Hanım, ilk defa yapmıyoruz ki değil mi? - Ayyh… İki dakika müsaade ediniz o zaman, bir gusül alayım, tenimi teninize daha temiz sunayım... - Ah Mehveş Hanım, gonca-i nazik teniniz her daim gül gibidir, zahmet etmeseydiniz, bitirince alırdık gusülü... - Aaa olur mu öyle şey Murteza Beyciğim. Biz anne babamızdan böyle gördük... - Ne gördünüz??? - E ee… Lafın gelişi yani. Neyse, geliyorum ben şimdi. ........................ - Murteza Beeeey... - Tenim teninize amade… - Ben her şeyim size amade geliyorum... - Ah, çapkın!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yıllar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 06:06 PM |
Yıllar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 06:06 PM |
Mutlu Yıllar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 07:55 AM |
Mutlu Yıllar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 07:55 AM |
Kaybolan Yıllar | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-07-2007 01:09 PM |