www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-15-2006, 08:13 AM   #1
sentaur
Daimi Üye

sentaur Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 73
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1795
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi : sentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond repute
Exclamation Amerikan deniz piyadesi Onbaşı Joshua Belile'in ezgisi:İki gözünün ortasından vurdum,

Amerikan deniz piyadesi Onbaşı Joshua Belile'in ezgisi:
İki gözünün ortasından vurdum, manyakça güldüm

ABD'li askerin Iraklı bir aileyi katletmesini konu alan şarkının internette yayımlanan video klibi büyük tepkiye neden oldu
ABD'de internette, bir Amerikan deniz piyadesinin Iraklı bir aileyi öldürmesini hikâye eden müzik klibinin yayımlanması tepkiye yol açtı. "Hacı Kızı" adlı şarkının klibinde, tezahüratta bulunan kalabalığın önünde bir deniz piyadesi gitar çalarak şarkı söylüyor. Şarkının güftesi, bir Iraklı kadınla tanışan askerin, kendisine silahla karşı koyan kadının aile üyelerini vurarak öldürmesini konu alıyor.
Adını açıklamayan birisi tarafından www.youtube.com sitesine gönderilen klipte, yeşil tişört ve askeri pantolon giyen ve gitar çalan meçhul sanatçı, 4 dakikalık şarkısının bir bölümünde, "Onun kız kardeşini tuttum ve önüme koydum. Kurşunlarım uçuşurken gözlerinin tam ortasından fışkıran kan üstüme sıçradı. Manyakça güldüm" diyor.
Deniz piyadelerinin sözcülerinden Scott Fazekas, bir askerin Iraklılar hakkında duygudan yoksun bir şarkı söylediği video klipten haberdar olduklarını belirtti, ancak şarkıcının kimliğini ve orduda çalışıp çalışmadığını bilmediklerini söyledi. Amerikan İslami İlişkiler Konseyi Başkanı Nihad Ahvad da Irak'taki deniz piyadelerinin mezalimi göz önüne alındığında, bu video hakkında soruşturma açılması gerektiğini savundu.
Yoğun tepkiler üzerine kimliğini 'Onbaşı Joshua Belile' olarak açıklayan Amerikalı asker, yaptığının bir şaka olduğunu, Müslüman topluluğunda bir incitmeye neden olduysa özür dilediğini bildirdi.
Old 06-15-2006, 02:20 PM   #2
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3945
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

ş***** bunlar ya allah belanızı versin

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı