![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 9517
İtibar Gücü: 1430
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Patron Ve Sekreter
-------------------------------------------------------------------------------- Soguk ve karli bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir isadami ve sekreteri arabalarini terketmek zorunda kalirlar ve uzun bir yuruyusten sonra usumus ve islanmis durumdayken bir kulube bulurlar. Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir suru battaniye bulunmaktadir. Geceyi gecirmeye hazirlanirlar ve isadami bir centilmen olarak, yatagi sekreterine verir, "Ben yerde uyku tulumunda uyurum" der. Sekreter yatagina yatar, adam uyku tulumunun icine girerek fermuari ceker. Bir sure sonra tam uyumak uzereyken, sekreterinin sesini duyar; "Efendim, ben cok usuyorum." Adam fermuari acar, uyku tulumundan cikar, bir battaniye alip kadinin uzerine orter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak uzereyken yine sekreterinin sesini duyar; "Efendim, ben hala cok usuyorum." Adam yine fermuari indirir, tulumdan cikar, bir battaniye daha alip kadinin ustune orter, uyku tulumuna girerek fermuari ceker. Tam uykuya dalacagi sirada yine duyar; "Ben yine coooook usuyorum". Adam yattigi yerden; "Bir fikrim var." der, "Burasi issiz bir yer. Neler oldugunu kimse goremez, istersen evliymisiz gibi davranabiliriz." Genc kadin kikirdar; "Tamam, bana gore hava hos." Adam yattigi yerden avazi ciktigi kadar bagirir; "OYLEYSE KALK VE KAHROLASI BATTANIYEYI KENDIN AL!!!!!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Hepimizin sonu böyle olcaaqq)
Firtina apansiz bastirinca, koca gemi bir anda denizin dibini boyladi. Adam, issiz bir adanin sahilinde gozlerini acti. Ne gelen vardi ne giden... Ne arac vardi ne gerec... Istersen muz ve hindistan cevizi, istemezsen muz ve hindistancevizi... Hayati boyunca evi disinda bes yildizli otellerden baska yere adimini atmadigindan, bir sure ne yapacagini bilemedi... Sonra dort ay boyunca muz yeyip, hindistan cevizi suyu icti. Gecmiste kalan o guzel gunleri dusunerek gozlerini denize dikip, kendisini kurtaracak gemiyi beklemeye koyuldu... Bir gun sahilde uzanmis yatarken, gozunun ucunda bir hareket hissetti. O da ne ? Bir sandal ve kurekte o gune dek gordugu en muthis kadin... Son surat geliyor... Inanamadi... "Nereden geliyorsun ?" diye haykirdi ve ekledi "Buraya nasil geldin?" "Adanin oteki tarafindan..." dedi kadin, "gemi batinca oraya ciktim." "Ne sans, benden baska kimsenin kurtuldugunu sanmiyordum. Kac kisisiniz ?" "Baska kimse yok, sadece benim. Sandal da gemiden degil. Gemiden cop yok... "Adamin akli karisti... "O halde sandali nereden buldun?" "Basit" dedi kadin. "Adada buldugum malzemeyle yaptim... Kurekler sakiz agaci... Zemini palmiye dallarindan ordum, yanlar okaliptus..." "Ama, ama bu imkansiz, aletlerin yok nasil becerdin ?" dedi adam. "Pek de sorun olmadi. Oteki tarafta sira bir aluvyon kaya olusumu var. Firinda belli dereceye isitilinca islenebilir yumusaklikta demir elde ediliyor. Alet yapmak icin kolayca kullandim... Bosveer bunlari. hadi goster, nerede yasiyorsun ?" Bon bir ifadeyle orada yasadigini itiraf etti adam... Aylardir oracikta sahilde yatip kalktigini... "Oyleyse bana gel benim yerime..." diyerek kadin kureklere asildi. Birkac dakika sonra kucucuk bir iskeleye yanastilar... Adam sahile goz atinca az daha sandaldan dusuyordu. Mavi beyaz boyali kulubeyle, iskele arasina tas doseli yurume yolu bile yapilmisti ! Eve girerlerken kadin omuzlarini silkti, "Pek rahat sayilmaz ama ben yine de ev diyorum iste... Otur lutfen, bir sey icer misin ?" "Hayir, hayir tesekkurler..." dedi adam. Saskinligini hala uzerinden atamamisti. "Daha fazla hindistan cevizi suyu icemeyecegim artik... Tahammulum kalmadi..." "Hindistan cevizi suyu degil ki... Imbigim var, Pink Colado'ya ne dersin?" Adam hayretini gizlemeye calisarak ikrami kabul etti. Kanepeye oturarak sohbete daldilar. Ikisi de birbirlerinin hayat hikayesini dinledikten sonra kadin, "uzerime rahat bir sey giyecegim" diyerek ayaga kalkti. "Dus yapip tras olmak ister misin ? Ust kattaki banyo dolabinda jilet var." Adam artik olayi sorgulamaktan tamamen vazgecmisti... Banyoya girdi, dolapta kemik bir sapin icine sikistirilmis oynak mekanizmali iki deniz kabugundan yapilma ustura onu bekliyordu... "Bu kadin inanilmaz" diye mirildandi... "Bakalim bundan sonra ne var Dondugunde kadin onu gardenya kokulari icinde, stratejik bolgeleri uzum yapraklariyla ortulu olarak karsiladi... Sadece uzum yapraklari... Yanina oturmasini istedi. Sonra yavasca sokularak fisildadi... "Soyle bana yakisikli, ikimiz de uzun suredir bu adadayiz... Cok yalniz olmalisin, eminim su anda yapmak icin kivrandigin bir sey var... Hani burada tek basina gecirdigin aylar boyunca en cok yapmak istedigin... Anliyorsun degil mi ? Ne istersen yapabilirsin.... Gozlerinin icine bakiyordu... Adam duyduklarina inanamadi... "Yani..." dedi... "Buradan e-mailimi kontrol edebilir miyimmm?" HEPIMIZIN SONU BOYLE OLACAK ..............))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() hristiyan bi ülkede dul bi kadın ve oğlu warmış. bu cocuk bisiklet istiyomuş. ve cok yaramazmış! cocuk annesine hep bana bisiklet al dermiş anneside ona benim param yokki! hem sen cok yaramazsın almam sen git Allah babadan iste demiş. cocuk Allah babaya bi mektup yazıomuş Allah baba bidaha yaramazlık yapmıcama soz veriiom nolur bana bisiklet ver demiş durmuş durmuş düşünmüş yok demiş ben gene duramam yaramazlık yaparım demiş. sonra gene annesine yalwarmış anne etme eyleme bana bisiklet al die. anneside yok demiş artık sen Allah babadan isticeksin cocuk yine başlamış mektuba gene yazmış bakmış gene olmucak yırtmış mektubu bu bole 2 3 defa cocuk denemiş. günlerden bi gün cocuk sabahın köründe koşturmuş kiliseye meryem ananın heykelini çalıp eve koşmuş!! başlamış mektup yazmaya Allah baba annen elimde!! ya bana bisiklet verirsin yada Anneni öldürürüm die...:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() CeP TeLeFoNu ÇaĞRıLaRıNıN aNLaMLaRı !!!
-------------------------------------------------------------------------------- Arkadaş – Akraba – Tanıdık – Eş Dost ÇağrıLarı 1 Çağrı : Beni Ara ( Kontorü oLduğu haLde çaLdıranLar dahiL ) 2 Çağrı : Arasana 3 Çağrı : Ara diyorum 4 Çağrı : Aramadın he öyLe oLsun… Dayanamayıp arayıp ne var ne oLdu dediğinizde hiçççç öyLesine çaLdırdım diyenLere sitem etmek tabiî ki en doğal hakkınız. Not : O kadar çağrıdan sonra aramadıysanız kontorü oLan telefonundan olmayan kontorlü telefondan arayıp sitem edebilir. O kadar çaLdırdık neden aramadın beeeeeeee diye SevgiLi iLe ÇağrıLaşmaLar. 1 Çağrı : Aşkım nasıLsın ? 2 Çağrı : Sağol aşkım sen nasıLsın ? 3 Çağrı : İyiyim aşkım. 4 Çağrı : Seni seviyorum 5 Çağrı : Bende seni seviyorum aşkım. Not : SevgiLinizin çağrıLarına dayanamayıp aşkımın sesini bi duyuyim diye aramaya kaLkarsanız denemeyin % 80 meşkuLe atacaktır. Çünki rahatsız etmek için ödemeLi yapmıştır aLLahtan TurkceLL imdadımıza yetişti ödemeLi Limitini sınırLandırdı. Şimdi size soruyorum BöyLe şeyLer varken çağrı cihazına ne gerek var |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() imamların maçı
-------------------------------------------------------------------------------- İmamların maçı Trabzonlu imamlar kendi aralarında maç yaparlarmış ama ne hikmetse hep merkez imamlarının takımı maçı kaybedermiş. Bir gün merkezin hocalardan biri demiş ki: -Böyle olmayacak. En iyisi biz Trabzonspor'lu Hami'ye rica edelim gelsin takımda oynasın.Soran olursa merkez camii imamı Hami Hoca deriz demiş. Hami'den rica etmişler. Hami de kabul etmiş. Maç oynanmış ama merkezin imamları yine mağlup olmuşlar. Maç dönüşü merkez imamlarının arkadaşlarından biri sormuş: -Hoca bu hafta kazandık değil mi? -Malesef 2-1 yenildik -Yapma ya nasıl olur Hami oynamadı mı? -Oynadı ve bizim golümüzü de o attı -Peki onların gollerini kim attı? -Roberto Carlos Hocayla, Ronaldo Hoca |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bağımlı Üye
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saolasın
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 71 Thanked 61 Times in 19 Posts
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1541
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() teşekkürler
![]() |
#8 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() elimden geleni yapıyorum... dah çok teşekktür yazarsınız
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 11 Thanked 129 Times in 73 Posts
Üye No: 4729
İtibar Gücü: 1534
Rep Puanı : 6460
Rep Derecesi :
|
![]() saolasın :biggrin:
Aklın başına gelmeye başlar,zaman aktıkça su gibi Kara kara başlarsın düşünmeye geleceği Ve de maalesef yitirilmiş geçmişin Yasını tutmak çok yazık Hayat bir film gibi gözlerinden geçer ama Aynı gözler geleceği zor seçer Hayat bir film gibi yaşanır ve biter Filmin sonunda MUTLULUK ya da KEDER HADİ SEN SEÇ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() emeğine sağlık
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
...fıkralar... | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 2084 | 02-21-2008 08:12 AM |
fıkralar...... | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 42 | 08-21-2007 11:34 AM |
Fıkralar | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-15-2007 07:02 PM |
Fıkralar | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2007 10:30 AM |
Fıkralar | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-06-2006 02:23 PM |