![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1591
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bir tutsak gibi karanlık odamda..
Her güne yeni bir çentik atıyorum duvara.. Attığım her çentik tutsaklıktan kurtulmayı beklemek değil.. Tutsaklığımın değerini bilmek için.. Ve ben sana âşıkken tutsaklığı bilirim sevgilim, hürken esareti! Bağımsızken bağlanmayı bilirim gizli bir iple.. Ve sensiz geçirdiğim günleri bilirim ben.. Şimdiyse bir mum gibi eritiyorum o günleri.. Sıcak çayda şeker gibi.. Ve bir papatya falınla mutlu olmayı bilirim ben.. Her seni seviyor çıktığında.. Bazen yalnız olsam da benimle olduğunu bilirim en zor anlarımda.. Ve iç geçirmeyi bilirim ben âşıkları görürken kol kola.. Seni özlemeyi bilirim ben,özlerken senin aklımdan çıkmayışını.. Ve tüm günümü seninle geçirme hayalini.. Her özel günde hediye almayı fakat onları sana verememeyi bilirim.. Ve ben senle başladım sevmeye sevgilim.. Bu yüzden sevmeyi bilmem ben.. Ben yalnız seni sevmeyi bilirim.. Bilirim de söyleyemem..
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2100
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Paylaşım İçin Teşekkürler...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gidiyorum söyleyemem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-03-2008 03:54 PM |
Sevdiğimi söyleyemem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 08:01 PM |
Bir Ben Bilirim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-16-2008 06:24 PM |
Söyleyemem | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-23-2006 04:28 PM |
Ben Bilirim | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-02-2006 05:00 PM |