![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3943
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Şehidine haberi kabrine bir gül bırakıp verecek ![]() ![]() 23.06.2006 Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yargılanması sırasında şehit ailelerinin sembolü haline gelen Yıldız Namdar, 11 yıl beklediği haberi önceki gün aldı. Eşinin teröristler tarafından şehit edildiğini anımsatan 'Yıldız Hemşire', bu adaletsizliğin eninde sonunda düzeleceğine olan inancını hiçbir zaman kaybetmediğini söyledi. Eşini şehit eden teröristin öldürüldüğü haberini 3 gün önce telefonla aldığını belirten Namdar, şöyle konuştu: "Çok mutluyum. Gazetelerde çıkan haberlerin ardından telefonum hiç susmadı. Tanımadığım vatandaşlar hastaneden numaramı alarak bana ulaşıyorlar."Tümgeneral aradı Namdar, teröristin öldürüldüğü haberini alır almaz hemen eşinin annesini aradığını ifade ederek, şöyle devam etti: "Bu mutlu haberi önce onunla paylaştım. Kayınvalideme şunları söyledim: Anneciğim, benim yerime bir tane gül al ve mezarına götür, 'intikamın alındı' de, onu benim yerime öp." 3 çocuk annesi Esin Namdar, oğlunun katilinin öldürüldüğü haberini tümgeneralden aldı. Yıldız Hemşire'nin dediği gibi hemen oğlunun mezarı başına koşan Esin Namdar "Allah Türk askerinden razı olsun" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() paylasım ıcın saol
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() kahrolsun pkk
bilgi için tşkler...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kabrine Selam Getirdim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-06-2008 01:16 PM |
Türkiye şehidine ağlarken, DTP'liler nezaretten adam kurtarma derdinde 9 Ekim 2007 | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 11:28 AM |
Bırakıp Gidene... | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-17-2007 09:37 AM |
62 basın şehidine anma / 7 nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-07-2007 11:54 AM |
TÜRK YILDIZLARI şehidine ağlıyor | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 4 | 08-03-2006 04:27 PM |