![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2066
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Düşlerim hayallerim düşüncelerim
Güneş yüzünü göstermeye başladı güzelim gökyüzü siyah geceliğini üzerinden çıkarıp mavi elbisesini giymeye başladı sende uyanacaksın birazdan bu gün benim için birşey yap olur mu üzerine sende gökyüzü gibi mavi birşeyler giy sana çok yakışacaktır eminim şu an sadece seni göremeyeceğim için üzülüyorum bir daha göremeyeceğimi biliyorum görmek istemiyorum kaldıramayacagımı biliyorum hem sana bir sır vereyim mi sen haklıydın ben hastayım belki bir belki iki sene sonra buralarda olamayacagım bazen nefes alamıyorum o an sen geliyorsun gözlerimin önüne tatlı yüznle gülümsüyorsun bana ben dokunamıyorum sna ama senin kokunu hala hissediyorum ben sanki gidecekmişim gibi hissetmeye başladım sanki bu bir tatilmiş ve bitince ben gidecekmişim gibi hissediyorum hoşçakal güzelim sen şu an tatildesin gökhan abinin de söylediği gibi belki 5 10 yıl sonra çocukların olacak ve bir kocan ben ise biryerde yatıyor belki tedavi görüyor belkide mezarda olacagım sana bunları söyleyemedim ama bunları anlatmak için bir yol bulmalıydım bilirsin ben içimde tutarım herşeyimi cok doluncada patlarım. artık doldum eskiden ağlamazdım biliyorsun artık ağlıyorum hemde gözlerimden kan gelircesine en sonunda korktugumda oldu seni göremeyecegim artık bu hikaye hayal bitti uyandırdılar beni tatlı rüyalarımdan kalkmam gerekti bir çok kişi girdi hayatıma biliyorsun birçok kişi girdi hayatına biliyorum ama ben seni eskiden beri seviyorum 5 sene oldu ben seni hala seviyorum ve seni unutamıyorum 3 kişiyi çok sevdim hiç biri de beni hiç sevmedi tıpkı senin gibi bana sadece seni seviyorum diye yalanlar söyledi ben şunu ögrendim sevmediğim birine seviyorum dememeyi demiyorum da uzatmıyorum ilişkilerimi artık bıraktım kimseyi de istemiyorum isteyemiyorum kimseyi sevmiyorum sevemiyorum senden başka gökhan abi haklıydı seni unutmalıyım ama sen benim karşımdayken bu çok zor senin o tatlı gülüşünü görünce gözlerimden kan akıyor istemesemde seni bırakamıyorum sensizlik yüzünden arkadaşlarım sigaram ve içkim oldu onlar beni ölüme ne kadar götürürse götürsün bende sana o kadar uzaklaşıyorum sana yalan söyleyemem ben gidiyorum bu seferki ciddi cok erken değil cok ta geç değil ama biliyorum gidecegimi ögrendim dünyada ki en üzücü şey bu heralde gidecegini ögrenmek ben gidiyorum beni göremediğin gün karşıyakada olacagım güzelim bana ulaşamadıgın gün karşı yakada olacagım dünyada sadece öldükten sonra gitmeyi istedigim yerde topragın altında bana gelirsen eger bir tek çiçek getir birde o tatlı gülüşünü geldiğinde sadece bana gülümse yeter bana senden başkasını istemem sadece sen gel yeter sadece sen gel yeter.. sadece sen gel.. sadece sen.. sadece sen.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() paylasım ıcın saoll cok gusell
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1936
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Tesekkür ederim.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gül Kokulu Düşlerim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2008 10:12 AM |
Gökkuşağı Olur Düşüncelerim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-28-2008 10:29 AM |
Düşlerim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-21-2008 09:14 AM |
Düşlerim ölüm üstüne.. | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 3 | 12-17-2006 12:40 AM |
Kitaptakiler 15 yıl önceki düşüncelerim / 28 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-28-2006 02:14 AM |