![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 216 Thanked 223 Times in 126 Posts
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1754
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() CanDostum..!
Bize ne oldu diyeceğim sana,Candostum,ne olur kızma.Çok derinden yaraladın beni oysa doymustum ben sahte dostlara bende neler anlatırdım o gecelerde,bir kutu bira,bir sigara ama illede bir nefes sana bir nefes bana.maksat;içmek değil paylaşmaktıya...bahtı karalıyım derdin senin karalarına ben ağlardım,hep sendin benim derdim,kendi acılarımı erteler dururdum.çok üzülürdük biz bize.sorardın hep mutluluk nerde diye.göremedin o mutluluğu kendi gözlerinde.ne çok gülerdik herşeye rağmen CANDOSTUM,gülmekten ağlayana dek hemde.birde gözyaşını silmek var benim için gerçek mutluluk buydu işte.sen hayatı acılardan ibaret sanırdınü,dünyayı ise sadece sorun çember,benim hayalim onu sana bir kavanozda sunmaktı,yıllardan beri.sen her anlamda inatcıydın dinlemezdin beni,bense sen susarken bile gözünün içine bakardım vardır derdim bir bildiği. Hani bir gün ağlamaktan kara gözlerine yazık etmiştin kalbini yakıp gidene çok beddua etmiştin ama ben biliyorum CANDOSTUM sen onu çok sevmiştin... O gece uyumadık,sen ise unutacağım diye bana söz vermiştin.birlikte şarkılar tuttuk sabaha kadar hayırsızlarımız adına,bana dokunurdu ama sırf senin hatırına içmiştim... Neler yaşadık CANDOSTUM neler gördük seninle,nelere göğüs gerdik kimlere intizar ettik. Ama gördüğümüz göreceğimiz buymus hani o inat dedikleri bu dostluğun sonuymuş... Bize en oldu diyeceğim sana biliyorum yine kızacaksın,konuşmayacaksın bildiğim için susuyorum sustuğum için ağlıyorum ya işte. Görsen ben yine o eski benim çayımı yudumluyorum,aklımda sen elimde sigara,kalbimde ikiye böldüğümüz ekmeğin kırıntıları seni anlatıyorum hep paylaştığımız suya.ve birde dualarım var;senin adınla başlayan dalmadan derin uykuya. Biliyormusun;eminönü sahilinede gittim senden sonra senin yerine yem attım kuşlara onlara bir sözün vardı,bana verdiğin sözler gibi tutamadın ya.ama onlar senden vazgeçmemişler,benim kadar kırgın değiller sana...ayaklarım gitmedi sırt sırta balık ekmek yediğimiz banklara çok ağlıyorum CANDOSTUM anılar rahat vermiyor bu ar****uşlara sordum bize ne oldu diye birde uzaktan seyrettiğim denize,ne bir cevap ne tepki;delilik bu bendeki.hani burada sana sarılıp acılarıma ağlamıştım,şimdi acılara sarılıp sana ağlıyorum ölmeden daha sana ağıtlar yakıyorum.ne sen varsın,ne bir tutam neşe özlem duyuyorum senli geçmişe.koptu bir parçam ya kolum ya kanadım sen yoksun ya,onu bile anlayamadım. Çekip gittin öylemi CANDOSTUM.türküleri sazına,yanlızlığını umuzuma yükleyip.bir vedayı çok görüp esirgiyorsun neden gittiğini bile bilmiyorsun,ama gittin öylemi ? Bu dostluğun bu emeğin hesabını ödedinmi,yollar üzerine yürüdüğünde ben tüm kalbimle koşacağım senin terkettiğin korktuğun için kaçtığın yollarda sırf hesap sormak için sana... Bize ne oldu diye sormayacağım sana artık bana kızsanda olur,kızmasanda,bana gülsende,ağlasanda ne fayda yüreğimdeki paslı çiviyi çıkarsan bile acısı kalır orada,dinmez ömrüm boyunca. Ömür dediğin nedir CANDOSTUM ? değermiydi dargınlığa,gözyaşına kırdınya beni bir hiç uğruna helal olsun helal sana...! ölmek var dönmekse namertlik derken,yanlızlığın kör hançerini saplamışsın sırtıma ne desem boş ne desem yalan bir kaç güzel resim,birde anılar bende kanal,birde hayalin hiç umrumda olmayan.sen korkup kaçarken hayat denen bu savaştan ben sırtma sapladığın kör bıçakla meydan okuyacağım hayata bu yolda ölmek uğruna... Yıktın Beni En Sonunda, Ben Seni Böyle Bilmezdim, Hainlik Varmış Kanında, Bilseydim Kıymet Vermezdim. Görmeyeyim Ben Gidişini, Ağlamak İstemiyorum, Duymasamda Veda Edişini, Mutluluklar Diliyorum... ================================================== ===== GüLüm Bana , seni sevdi deseler inanmam; sen söylemedin ki be gülüm Sana hiç vazgeçmedi, taptı, uğruna savaştı deseler inanmazsın ki; hiç Sormadın be gülüm Ben sensizliğin acısını çektim seni çok sevdim be gülüm Sen bensizliği anlamadın, üzülmedin, süzülmedin bencilsin; Yaşamadın ki gülüm... Aldattı deyip beni sana ispiyonladılarsa; inan; Sensiz kalmak hele yalnız kalmak zor gülüm Sevmişsen, ayrılmışsan ayrılık insana kor gülüm Benim gözüm severken, mutluyken umutsuzca kör gülüm Ayrılık acısı sevgili, tek taraflı çok zor be gülüm... Allahtan istediği senli hayattı gönlümün Benim sana vereceğim bir canımdır be gülüm Gülüm dedim anlamadın, içim oldu kördüğüm Ya senli olacak hayat, ya da sensiz yaşanmayacak Önemsiz sensiz ömrüm Duyuyor musun ? GÜLÜM... ================================================= Özlemli BEN Gözlerim bahari görmez oldu Tenim gunesi duymaz oldu Icimdeki tek özlem sevgin Gözlerimdeki yas dinmez oldu. Gunduzum karanlik Gecelerim karanlik Vicdanim yerinde durmaz oldu Gönlumdeki sevgi dinmez oldu Hasretin bana ölum Sesin bana bir hayal Tenin bana bir ruya Hayallerim benim dunyam oldu. Seninle elele gezmek Sana sarilip yildizlari seyretmek Gözgöze aglayip gulmek Yasamak istedigim son anlar oldu.... Benden uzak bedenin Ama bana en yakin yine sen Sen benim teneffus ettigim hava Sen benim ictigim su Sen benim attigim her adim Kisacasi yoklugunla beni yasatan sen oldun.... ================================================= Seni Terkedeceğim..!! Soguk bir gecenin telaşlı dakikalarında ansızın aklına geleceğim, Yüzünde masum bir tebessüm olup ve geldiğim gibi usulca seni terkedeceğim... Kartaneleri pencerene her dokunduğunda,gözyaşların yanaklarından süzülecek, Boşuna kartanelerinde teselliyi arama onlarda eriyip gidecek... Umutsuz gecelerin o kadar uzun olacak ki,uzadıkça uzayacak, Beni görebileceğin bir sabah,hiç bir zaman sana kısmet olmayacak... Uzun yıllar önce "ELVEDA" demiştik biz birbirimize, Bir daha "SENİ SEVİYORUM" demek yakışmaz sevgilim bize... ================================================= GüLüM Bir dalda açan yemyeşil bir yaprak, Narin esen melteme kızarmı be gülüm, Suya hasret kalan kurumuş bir toprak, Söyle yağan yağmura kızarmı be gülüm... Bir denizdeki durulmuş,ılık sular, Yanlız kalmış balığa kızarmı be gülüm, Bir zamanlar seni yazdığım sayfalar, Seni okuyup sana kızarmı be gülüm... Bir şehre çöken zifiri bir karanlık, Sönmüş lambalara kızarmı be gülüm, Akılda kalan bir ufacık noksanlık, Bu hatırayı bırakana kızarmı be gülüm... Hasret yollarındaki yaralı kuşlar, Konduğu dallara kızarmı be gülüm, Her aşığın beklediği zalim akşamlar, Geçmek bilmeyen zamana kızarmı be gülüm... Açmak isteyipte açamayan kardelen, Söyle yağan karlara kızarmı be gülüm, Her gece randevusunu ertelemeyen, O yıldızlar gecelere kızarmı be gülüm... ================================================= Bilseydim Meydan mi verirdim bu ayriliga? Bilseydim bu kadar zor oldugunu. Bilseydim dünyanin böyle karanlik, Bilseydim bu kadar dar oldugunu. Dilimden siçrayan bir kivilcimin Bilseydim bir anda kor oldugunu. Bilseydim su anki gönül acimin Senin yoklugundan var oldugunu. Boyun mu bükmezdim sitem etmene, Bilseydim sükûtun kâr oldugunu. Sebep mi olurdum dargin gitmene, Bilseydim küsünce sir oldugunu. Bilseydim yüzümün dört mevsimi güz, Içimin aglayan nâr oldugunu. Bilseydim odamin dört duvari buz, Sensiz yatagimin kar oldugunu. Firsat mi tanirdim bu darginliga Bilseydim bu kadar zor oldugunu. Bilseydim zindandan daha karanlik, Bilseydim hücreden dar oldugunu.... ================================================= YILDIZ GÖZLÜM Gece Işıl Işıl Gökyüzü Yıldızla Doluydu Yıldıza Senin Adını Verdim Yetmedi Hiç Biri Senin Gözlerin Gibi Değildi Ben Yanlız Senin Gözlerini Yıldız Bildim... Herkez Altında Sarhoş Olacağı Yıldızları Ararken Ben Senin Gözlerinde Bitirdim İçki Kadehlerini... Herşey Siyah Beyazken Ben Masmavi Bir Düşte Gizlendim,Konuk Oldun Uykularıma Gördüğüm Her Ruyanın İçindeydin... Gördüğüm Denizmi ? Ben O Denizin Martısıydım,Bir Ormandamı Yürüyordum ? En Ulu Ağacıydım... Sen Bir Ağacın Tepesinde Görürken Kendini,Ben Dorukların Beyazıydım,Sonsuz Hasret Ateşiydim Her Gece Kapında Yanan,Sen Bile Söndüremezdin Çünkü Hasretin Sen Varken Bile Dinmeyenimdeydi... Kolaydı Sevmeler,Ben ,İmkansızı Seçtim,Ne Kadar Yakınsan O Kadar Uzaktın Bana Elini Tutsam Tutabilirdim Ama Bir O Kadarda Ulaşılmazdın... Kaçanlardan Değilim Ben,Ben Hiç Kaçmadım Ne Zaman Vazgeçmeye Kalksam Yüreğim O Kocaman Haliyle Dikilirdi Karşıma... Ben Yüreğimin Sesini Dinledim Ve Yüreğim Aslında Sendin,Her Sözcüğü Denedim Seni Anlatmak İçin,Her Sözcüğün Üzerinde Bin Defa Durup Düşündüm Ya Onlar Anlatmadı Yada Sen Onlara Yetmedin... Belki Konuşmayı Seven Laf Canbazı Bir Tek Seni Tarif Edemedim Sözcükler Yetmedi Diye Renklere Sarıldım,Bence En Güzel Mavi Anlattı Çünkü Maviye Yakışan Sendin... Ne Kendimi Sakladım Nede Sözlerimi Duygularım İçtendi Seni Kendimi Sever Gibi Sevdim Tutkuyla Bağlıydım Sana Ama Sevda Senin Tutsağın Değildi... Ben Özgürlüğüme Düşkünümdür Özgürlüğüm Sensin ! Oysa Sen Şarkıların Tadıydın Ben Her Şarkıda Seni Dinlerim... Sevmişim Seni Kurtuluşun Yok ! Seni Özlemeyi En Çok Ben Bildim,Hiç Yakınmadım Seni Özlemekten Üstelik Kavuşma İhtimalin İstenmemiş... Soğuk Bir Taş Önünde Dururken Sana Dokunamamak Ve Yüreğimi Böylesine Acıtırken Bilki Ben Yüreğimi Kanatan Bu Acıya İnat Dokunmadan Tenine Saatlerce Sevişeceğim.. ================================================= Ağladınmı Yine sensiz dolaşıyorum Gezdiğimiz sokakları karanlık gecelerde Bak tüm ışıklar sönük Bu sokaklara ne gelen var ne giden bu gece Bak tüm ışıklar sönük Bir ben birde senin hayalin var bu gece Sensizliğin acısıyla sevgilim Uykusuz çok geceler sabahladım Sen sevgilim sen beni hiç anımsadınmı Sen hiç hıçkırıklara boğularak sevgilim Benim gibi sabahlara dek ağladınmı Ağladınmı canım sevgilim
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hehe kardes sen yıne cosmusn
![]()
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 15 Times in 7 Posts
Üye No: 7768
İtibar Gücü: 1438
Rep Puanı : 760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() paylasım guzelmıs karde saolsın
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ercan Eve Atmış Hatunu Sokuyor Ya..ğı | tirol2002 | Türk Video | 0 | 01-28-2010 12:37 PM |
Gazi Bozkurt | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 33 | 03-30-2009 03:52 PM |
Ercan Cengiz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 558 | 07-27-2008 05:41 PM |
Ercan ve Umut yeniden Kartal'da.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-13-2006 11:43 PM |
Ercan TAner in küçüklüğü (Kopma garantili) | btokal | Eskiler (Arşiv) | 10 | 07-15-2006 09:51 PM |