![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 11 Thanked 129 Times in 73 Posts
Üye No: 4729
İtibar Gücü: 1537
Rep Puanı : 6460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bunlardan mutlaka birkaçını yaptığınız olmuştur ama siz extradan en popüler iğrenç bebek esprilerini burda toplayalım
okumadan önce bazı yerlerde küfür var...[+18] uyarısı yapıyorum.. -asuman motorsiklet'i heceleyebilir misin -mo..tor..s..k... ayyyyyy!!! -muuaahahaha -geliomusun? -nereye? -***lu dereyeeee -salaksın -sensin -sen 10 kere salaksın -sen bin kere -sonsuz kere salaksın -sonsuz çarpı sonsuz kere salaksın.... -şişe de -şişe -git duvara işe... ekiekieke -ben bisi dicem sen de leyim diiceksin -ama nie ki? -ya sen bi de -piki -... -hami -leyim -kih kih -!? sensin o, salak aptal manyak gerizekalı şey .. -on desene. -on. -osmanin s.kine kon! hehuge... -olm niye mızıkçılık yapıyosun yaaa -yağ bakkalda eki eki eki - olm lan kolundaki bene "kol beni" denir dimi - evet - bacaandakine? - bacak beni - s.kindekine? - s.k beni.. aman yaa git lan işine - gel buraya s.kcem seni ehehehe... şştt oolum bu var ya ne dediiiiiii -murat -efendim -koyuyum da tur at, zuahahhaahahrğk -saat kaç? -hart eti kemik geçiyooğ hihi.... - ayı - dötüne girsin keman yayııı - kemana yazık dötüne kazık - keman ağır geldi sana koyana zam geldi - o lafları atlattık g..tünde şampanya patlattık - o laflar boy boy, sana giren atlı kovboy - atlı kovboya para verdim seni s.kmeye geldim - oheh.. -memelerin çok güzelmiş - nediyosun yaaaa? -ehehe kulak memelerin ehehee -lan barış! -ne -g..tün beş karış he he he he ... - -what ne demek? -ne demek -ben de onu soruyorum,what ne demek? -ananin.. -eki eki... dün naptım bilion mu -naaptın? -ananas aldırdım bozuk cıktı -ne dion len sen.. -ne dicem beah -bi sölesene dediini.. -ananasaldırdım bozuk cıktı.. hehueh -duydun mu berkecan nolmus.. -nolmus -ta arkana basmısmısla -tarkanamı iyi olmus -ehueh anlamazsın zaten ne ugrasıom ki.. ayna desene ayna - ayna - tuvalette oyna hihjeeheheheeh -söylediğimi hızlı tekrarla "fenasi kerim".. -fenas...kerim.. -eheheheh -yaaaaaaa -yağ diil bal.. -senin saat çalışıyo mu ? -evek tabii ki -benimkinide iş bulsana , hauhaua -olur Bu haftaki macta yendik. Valla mi? Evet Yemin et.. Ederim. Kuyruk salla herkesin tuttuğu kendineeeeeee... - anaaaaaaa sineme bah lan sırayı tutuyo - uhauhuahuahuhuha bak şimdi, ben ne dersem sonuna "yen" ekliyip söyliycen, tamam mı? -tamam -ali -aliyen -kalem -kalemyen -süt -sütyen -ehehhehhehe sütyen didiiiiii şiii memet abizittirtin mi -?????? ne ???? -ney degil zurna al eline oyna nıanınaıaahahhah tren de - tren - öpsün seni zeki müren - ... - kaşık de - ... - kaşık desene olm ... - ... - ya bi kere kaşık de, ne olcak - kaşık? - kızlara aşık ... heuheuhe ... kızlara aşık .. la laa laaaa - .... Murattt - Efendim? - Koyuyim de tur at! - Allah belani ... - Metinnn - Efendim? - Koyuyim de tepin! - Allah belani ... - Taylannn - Efendim? - Koyuyim de yaylan! - Allah belani ... versene olm futbolcu kartımı, ben düşürdüm onu -banane olm yerde buldum ben.. -olm bak döverim seni versene kartımı -tüüüü .. tükürdüm olm haram zıkkımlı.. -üüüağğğğğrrrk ne atıyonlan kartımı, banane tükürdüysen ben alırım yine .. -yerden alan yer köpeği, yerden alan yer köpeği -bööööö üaaaaüüaaaa, anneme söyliycem olm seni azına sıçtımın .. üüaaaakkk -kaçma lan gel buraya... -anneeeaaaaaaaaa..... yalanci yalanci sana kimse inanmas yalanci yalanci sozune kimse kanmas -bide hala devam ettirmek istedigim ama yapamadigim var onumuse gelene bi tekme birime yaptım, ikime yatım diye ona kadar devam et -tamam.birime yaptım ikime yaptım üçüme yatım dördüme yaptım beşime yaptım altıma yaptım yedime yaptım -aaaaa ne dediiiin altına mı yaptın -aaaa berke can nerden öğrendin bunu, çok kötüsün küstüm -bende -(elini uzatır) hadi boz -sen boz -küsüm küs olsun mu -olsun -seninde birim fare ikim fare die say hadi - nie - saysana - tamam. birim fare ikim fare üçüm fare dördüm fare beşim fare altım fare yedim fare - ıyyyyyy fare yemiş fare yemiş
Aklın başına gelmeye başlar,zaman aktıkça su gibi Kara kara başlarsın düşünmeye geleceği Ve de maalesef yitirilmiş geçmişin Yasını tutmak çok yazık Hayat bir film gibi gözlerinden geçer ama Aynı gözler geleceği zor seçer Hayat bir film gibi yaşanır ve biter Filmin sonunda MUTLULUK ya da KEDER HADİ SEN SEÇ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
๏๒รєรรเ& (07-05-2006), black_wolf_848 (07-04-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2468
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() hehehehehe sağol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3947
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() çok soal paylaşım için
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 98 Thanked 82 Times in 37 Posts
Üye No: 10059
İtibar Gücü: 1650
Rep Puanı : 9725
Rep Derecesi :
|
![]() kardeş saol bizde yaptık tabi bunları
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() ehuehuehuhuehu koptum ya çok çok saol
+rep
![]() |
#6 |
Guest
Üye No:
![]() saoll
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3262
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() çocukluğun waz gecilmezleri
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
MütHiş Espriler bi bakın derim | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 14 | 10-02-2007 07:23 PM |
Kırık diş üstüne espriler 26mayıs | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-26-2007 03:09 PM |
arkadaşa yaptığımız hain şaka | immortaldevil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-13-2007 12:15 AM |
Kötü espriler (iğrenç) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-24-2006 03:14 AM |
Beyazıt Öztürkten Bazı Espriler | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 10 | 06-23-2006 04:28 PM |