![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 18 Times in 14 Posts
Üye No: 3319
İtibar Gücü: 1460
Rep Puanı : 910
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() > >Adamin biri, yeni acilan luks buyuk magazaya gitmis, satici kiza >yaklasmis. >* Bir kravat almak istiyorum.. >Satici kiz son derece sirin bir tavirla: >* Beyefendi, bizde musteriyi memnun etmek esastir. Kravat ipekli >mi olacak yunlu mu? >* Ipekli.. >* O zaman lutfen birkat yukari buyrun, ipekli kravatlar bir kat >yukarida.. >Adam bir kat yukari cikmis, baska bir satici kiz.. >* Ben ipekli bir kravat almak istiyorum. >* Beyefendi, kravat duz mu olacak, desenli mi? >* Desenli.. >* Bizde musteriyi memnun etmek esastir, desenli kravatlar bir kat >yukarida, lutfen ust kata buyurun.. Adam bir kat daha cikmis. Yeni >bir satici kiz.. >* Ben ipekli ve desenli bir kravat almak istiyorum.. >* Desenler cizgili mi, cicekli mi olacak? >* Cizgili.. >* Bizde musteriyi memnun etmek esastir, cizgili kravatlar bir kat >yukarida, lutfen bir kat yukari buyurun.. Adam bir kat daha cikmis.. >Cizgiler kalin mi, ince mi, bir kat yukari. Zemin acik mi, koyu mu, >bir kat yukari derken 18. kata gelmis. Ofke ile satici kizin yakasina >yapismis.. >* Ben ipekli, ince cizgili, zemini koyu, bir kravat istiyorum. >* Kravati bu elbiseyle mi kullanacaksiniz? >* Hayir, evdeki elbisemle. >* Beyefendi, bizde musteriyi memnun etmek esastir, bir uyumsuzluk >olursa firmamizin prensiplerine ters duser, lutfen evden obur >elbisenizi alir gelir misiniz? >Adam buyuk bir ofkeyle asansore gitmis. O sirada asansorun kapisi >acilmis, icinden gene cok sinirli bir adam cikmis. Bir elinde bir >klozet kapagi, belden asagisi da ciplak: >* Iste popom, iste evdeki tuvaletin klozet kapagi. Verecekseniz >verin artik su tuvalet kagidini.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
MÜŞterİ Hİzmetlerİ.... | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-31-2005 04:30 PM |