www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-20-2006, 10:33 PM   #1
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute
Exclamation Isim Ve Soyisim Yaziyosun Sana O Kişinin Msn Adresini Veriyor ...

İŞTE LİNK ARKADASLAR İNDİRİN,KURUN ,İSTEDİĞİNİZ KİŞİNİN ADINI VE SOYADINI YAZIN ALIN SİZE O KİNİN MSN ADRESİ
Açıklama:
Programı kurup çalıştırdıktan sonra karşınıza ılk gelene later dıyın yada bıseyler yazın ora onemlı degıl!!!aılınca SETTINGS e girin orda ADD A PREFİX TO EVERY USER NAME ve ADD A SURFİX TO USER NAME İŞARETLEYIP 1.YE AD 2. SOYADI YAZIN okey dıyıp cıkın ve programdan search a tıklayın aramaya başlıyor o zamn!!!1 de connection var oradanda kactane server de aramasını istiyorsanız secın!!!

dovland linkini blacksimith kankamla yaptığım konuşma sonucu silmeye karar verdim saygılar...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-20-2006, 10:39 PM   #2
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2462
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

bu tarz programlar veriliyor sonra milletin sevgilisi kızı rahatsız ediliyor.hiç başına gelen yok mu bu tarz olaylar.daha öncede yazmıştım bu tarz konular açılmasın rica ederim diye.ama pek takan olmamış.neyse insanın başına gelmeyince anlamaz zaten.saygılarımla...
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-22-2006, 01:15 AM   #3
olfir
Daimi Üye

olfir Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 46
Üye No: 8831
İtibar Gücü: 1726
Rep Puanı : 17099
Rep Derecesi : olfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen blacksmith
bu tarz programlar veriliyor sonra milletin sevgilisi kızı rahatsız ediliyor.hiç başına gelen yok mu bu tarz olaylar.daha öncede yazmıştım bu tarz konular açılmasın rica ederim diye.ama pek takan olmamış.neyse insanın başına gelmeyince anlamaz zaten.saygılarımla...
evet kanka sana bu konuda hak veriyorum bu yuzden binlerce dayak yiyen var bu hem bize hemde insanlıga zarar

''düşman'' kelimesinin anlamını ''dost'' sıfatını taşıyanlardan öğrendim

TIKLA PARA KAZAN
olfir çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-22-2006, 10:36 AM   #4
watican_666
ÇaKaL Üye

watican_666 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2154
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi : watican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond repute

silmekle ii etmişin dostumm ama silmesen daha iyiydi bence
Old 04-23-2006, 07:52 PM   #5
CLuber
ÇaKaL Üye

CLuber Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 216
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1753
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi : CLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond repute

Kanka En İyİsini Yapmışsın Silerek..E ! Doğrusuda Bu....

(Özel Mesajla Linki Bana Versene Be Kanka Lazımda)...
Old 04-23-2006, 08:04 PM   #6
RoStWell
Forum Demirbaşı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4408
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi : RoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond repute

kanka linki silmene sevindim yayınlamazsan ve kendinde kalırsa daha çok mutlu edersin bizleri böyle ad soyad yazıpta msn bulmak işleri karıştırıyor sende kalsın
RoStWell çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-26-2006, 12:08 AM   #7
alpertunga3
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 2380
İtibar Gücü: 1443
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : alpertunga3 is on a distinguished road

okey ama
alpertunga3 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-29-2006, 05:14 PM   #8
SİR.BLACKROSE
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 14241
İtibar Gücü: 1417
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : SİR.BLACKROSE is on a distinguished road

bana çok lazım gerçekten rahatsız etmek amacıyla istemiyorum lütfen linki verirmisiniz yada e-mail adresime gönderin blackrose_k@ hotmail.com @ ten sonra boşluk yok belki adresim çıkmaz die öle yazdım
Old 06-29-2006, 05:36 PM   #9
amfibik
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 260
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1642
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi : amfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond repute

payalaşim için TEŞEKKÜRLER ama Link yok )
Old 06-29-2006, 07:57 PM   #10
zapata
Daimi Üye

zapata Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 71
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1542
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi : zapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud of

en iyisini yapmışsın kanka linki kaldırarak tşkkürler
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı