![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3166
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 6 aydır herkes peşinden koştu ama herkes gibi o da ilk önce FANATİK’e konuştu:
Kiki Kzito Musampa... Ajax’ın Şampiyonlar Ligi’ni kazanan kadrosunda yer aldı. Bordeaux, Malaga, Atletico Madrid ve Manchester City gibi önde gelen takımlarda forma giydi. Transferi tam bir muammaydı. Gitti denilirken, geri döndü ve imzayı attı. Başkan Nuri Albayrak’ın taraftara vaadettiği iki dünya yıldızından biri olarak Türkiye’ye geldi. Şu ana kadar bekleneni veremedi. İçi biraz buruk olsa da ligin ikinci yarısına umutlu bakıyor. ‘Cool’ tavrıyla dikkat çeken Kongo asıllı Hollandalı yıldız da konuşmak için Türk spor basınının lideri FANATİK’i tercih etti. 29 yaşındaki oyuncu Trabzonspor’daki krizden Türk futboluna kadar ilginç tespitler yaptı. Ve söz Amsterdam’da buluştuğumuz Musampa’da... “Başta Trabzon’a ve takıma adaptasyon sorunu çektim. Bu bir gerçek. Ama futbol dünyanın her yerinde futboldur. Bu oyunun dili bir. Temel prensipleri yerine getirdiğiniz zaman sahaya çıkıp oynarsınız. Trabzonspor kadrosunda çok kaliteli oyuncular bulunuyor. Marcelinho, Gökdeniz ve Yattara gibi oyunculara her ekip sahip olmak ister. Ancak tek tek büyük oyuncular bir anlam ifade etmiyor. Önemli olan takım olmak. İlk yarıda biz bunu başaramadık. En önemli eksiğimiz buydu bence... ‘Seyirci baskısını hissetmem’ Ligde şu anki konumumuz itibariyle şampiyonluk ve derece yapmak çok zor. Sezon sonunda ligde nerede olacağımız bilemem, bunu bir tek Allah bilir. Ancak biz mücadelemizi edip, sonuna kadar savaşacağız. Gelecek sezon Avrupa Kupaları’na katılmak için Türkiye Kupası’nı kazanmak daha realistik bir hedef olur. Trabzonspor seyircisinin agresif olması takıma olan tutkularından ileri geliyor. Ama ben seyirciden olumlu ya da olumsuz pek etkilenmem. Sahada baskıyı hisseden oyuncu tipi değilimdir. ‘Süper Lig’de herkes herkesi yenebilir’ Teknik direktör Ziya Doğan ile aramızda bir problem bulunmuyor. Sonuçta takımımızın başındaki en yetkili kişi. Biz onun bize verdiği görevleri yerine getirip, ne diyorsa yapmak zorundayız. Sahada işimi yaparım, çünkü iyi bir profesyonelim. Türkiye Süper Ligi umduğumdan daha zorlu çıktı. Çok yarışmacı bir yapısı var. Ligde şampiyonlukları bulunan iyi bir maziye sahip takımlar belli ama şu anda herkes herkesi yenebilir. ‘Farklı olduğum için dikkat çekiyorum’ Doğruyu söylemek gerekirse Trabzon şehri hakkımda pek bir fikrim yok. Antrenman dışındaki boş zamanlarımı genelllikle dinlenerek, geçiriyorum. Gezmeye pek fırsatım olmuyor. İzmir çok güzel bir şehir, orası hoşuma gitmişti. Trabzon’da insanlar sıcakkanlı. Sokakta sizi görünce tanımasalar bile şöyle durup, bir bakıyorlar. Çünkü giyimimiz, kuşamımız ve ten rengimiz ile farklıyız. ‘Trabzonspor bu zor zamanları aşacaktır’ Takımda arkadaşlarım ile ilişkilerim çok iyi. Yattara, Szymek, Stefanov ve Enis ile çok iyi anlaşıyorum. Bana göre Gökdeniz, Türkiye’deki en büyük yetenek. Stefanov da birkaç yıl içinde Avrupa’nın en önemli savunma oyuncuları arasına girecek. Ligin en iyi takımı şu anda Fenerbahçe. Zaten lider olmaları da bu durumun en önemli göstergesi. Kadroları çok kuvvetli. Şampiyonluğun şu an itibariyle en büyük favorisi Fenerbahçe. Son olarak taraftarlara şu mesajı vermek istiyorum: Daha önce görev aldığım başka takımlarda da buna benzer zor zamanlar geçirdim. Tünelin ucunda ışık görünüyor. Trabzonspor bu krizi aşacak potansiyele sahip. Bizi desteklemeye devam etsinler” Röportaj: Kaan BORA |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Home Amature - Kiki and Damon | ekzekytop | Yabancı Adult Videolar | 0 | 03-27-2010 07:59 PM |
Huzurlarınızda iPhone /10 Ocak | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-11-2007 12:42 AM |
Huzurlarınızda Alonso'nun velihatı ! | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-07-2006 12:40 PM |
Chelsea huzurlarınızda: 1-0 | Cehennet | Eskiler (Arşiv) | 5 | 08-11-2006 06:51 PM |
2006 Eclipse Huzurlarınızda.... | fxxd | Eskiler (Arşiv) | 4 | 03-26-2006 08:42 PM |