![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 15 Times in 10 Posts
Üye No: 13697
İtibar Gücü: 1420
Rep Puanı : 845
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, eski futbolcularından Okan Buruk'un yeniden takıma dönmesiyle ilgili kararı yönetim kurulunun verceğini söyledi. Canaydın, yeniden takıma dönmesi gündemde olan ancak bazı eski ve yeni yöneticiler ile taraftarların takıma dönmesine sıcak bakmadığı Okan Buruk'la ilgili olarak, "Yönetim kurulumuz oturur, gerektiği zaman demokratik ortam içinde kararını verir" dedi.
Her yöneticinin ayrı ayrı fikir beyan etmesiyle ilgili olarak ise Canaydın, "Galatasaray batıya açılan pencere, demokratik ortamın en çok oluştuğu müessesedir. Yönetim kurulu, Okan konusunda da ilgili karar verir" ifadelerini kullandı. "BİZ GALATASARAY ORTAMINDA MUHALEFETİN SESİNE KULAK VERİRİZ" Geçen yönetimde birlikte çalıştığı Ergun Gürsoy'un, "Galatasaray iyi yönetilmiyor, her kafadan bir ses çıkıyor, yetkiler tam olarak kullandırılmıyor. Başkan değişeceğini söylemişti, ama değişen hiçbir şey yok. Hepsi önceki dönemlerde olduğu gibi, seçimi kazanma vaatleriymiş" sözleriyle ilgili olarak ise Özhan Canaydın, "Muhalefet her zaman motivasyondur, olmasında fayda vardır. Biz Galatasaray ortamında muhalefetin sesine kulak veririz" diye konuştu. Galatasaray Başkanı, özellikle kameralar karşısında fazla gülümsemediği şeklindeki eleştiriler içinse, "Ben her zaman çok gülerim, ama işgal ettiğim makamın saygınlığını da eksik etmem" şeklinde konuştu. Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın görevinden ayrılma kararı alması ve ardından seçime yeniden girerek başkan seçilmesini de değerlendiren Özhan Canaydın, "Hayırlı olsun diyoruz. Aziz Yıldırım'a da geçirdiği rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun diyorum. Yine inşallah Türk sporu için müşterek hizmetlerde bulunuruz" dedi. "FENERBAHÇE, KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN İHRAÇ EDİLMİŞ DEĞİL" Başkanı olduğu Kulüpler Birliği ile Fenerbahçe arasında yaşanan tartışmalara da değinen Canaydın, "Fenerbahçe, Kulüpler Birliği'nden ihraç edilmiş değil. Kasım ayında Genel Kurul'da bunun kararı verilecek. Kulüpler Birliği'nin kapısı her zaman açık. Bugün 17 kulüp müşterek çalışıyor. Fenerbahçe'yi de her zaman katıldığı zaman saygıyla aramızda görmekten, sevgiyle çalışmaktan mutlu oluruz" ifadelerini kullandı. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım arasında yaşanan tartışmalarla ilgili soruya ise Özhan Canaydın, "Bu konuda konuşmaya yetkili değilim. İki kulübün başkanı arasında geçen bir diyalogdur. Kamuoyu bunun cevabını ve yorumunu yapar" cevabını verdi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rektör cengiz: "özür dileyenlerin ne kadar aydın olduğuna toplum karar verecek" | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-22-2008 08:41 PM |
Çarşı Liverpool'a "ders" verecek! | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 03:01 PM |
"En vefalı yönetim biziz" / 20 Ocak | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2007 04:07 PM |
"İnamoto ve Okan'a ilk 11 zor!" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-15-2006 12:11 PM |
Sinan Vardar, "Yönetim süper transferler yaptı" | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-24-2006 09:56 PM |