![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3032
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Button, Montreal’de elde ettiği dokuzunculuğun kendisinde hayal kırıklığı yarattığını ve takımın ilerlemesi yönünde umut vermediğin açıkladı. Son turlarda David Coulthard’a geçilerek Gilles Villeneuve pistinden puansız ayrılan İngiliz pilot, “bu durum daha ne kadar sürecek bilemiyorum. Elimizde bulunandan maksimumu almak zorundayız” dedi. Sezona birkaç grand prix kazanma hedefiyle giren Button üç yarıştır puan alamıyor. Kötü gidişe çare arayan Honda, geçtiğimiz hafta Geoff Willis’in yerine Shuhei Nakamoto’yu teknik şefliğe getirmişti. Willis’in takımdaki geleceği önümüzdeki günlerde netleşecek. 26 yaşındaki İngiliz pilot her şeye rağmen olumlu düşünmeye çalışıyor: “Durumun düzelmesini istiyorum. Motivasyonumuzu kaybedersek ileri gitme şansımız hiç kalmaz. Hayatta ne kadar zorluklarla karşılaşırsanız karşılaşın pozitif olmak gerekir.” Button, hafta sonu Indianapolis’te koşulacak ABD Grand Prix’si için kendisi ve takım arkadaşı Rubens Barrichello’nun çok hevesli olduğunu, bunun işe yarayacağını söyledi: “Sorunlarımızın neler olduğunu tespit edip, bunların bir kısmını Indy öncesi çözmeye çalışacağız. Kelimeler hızımızı arttırmıyor ama ben ve Rubens çok istekliyiz, bu lehimize bir farklılık yaratacak – yaratmak zorunda.” Indianapolis’te araçlarında yeni parçalar bulunmayacağını, Honda’nın sorununun aerodinamikle ilgisi olmadığını vurgulayan Jenson Button, “problem her ne ise bir an önce halletmemiz gerek çünkü bize çok pahalıya patlıyor” dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Jenson Button McLaren'de | boogeyman37 | Diğer Spor branşları | 0 | 12-01-2009 01:14 PM |
Karamsar olursa bu yolda yıkılırım, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-16-2008 08:48 PM |
karamsar olma güzel gözlüm | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-26-2008 11:43 PM |
Karamsar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 10:34 AM |
Jenson Button'dan Bİr İlk ! | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-08-2006 01:10 PM |