![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 216 Thanked 223 Times in 126 Posts
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1755
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Kalbi şiir diye kanatıldıkça “Bir şairi en çok kelimeler öldürür” ************************ Gözlerimi alan bir güneşsin seni görebilmek için geceyi bekliyorum sen ardında bir dolunay bırakıp gidiyorsun dolunayın ne güzel… Geceler sabahı emzirirken koynunda yarına dünden saklanıyorum bir nefesle üşüyen o sıcak kucağın uyku damlatmıyor gözlerinden gözlerime hiç yutkunamıyor gözlerim gecelerinden çaldığım uykularını Senin için hecelerden bir dağı tek sözcükle sırtlıyorum ismine sığdırdığım dertlerimden bana hiç yer kalmıyor adını koyamadığım… rüyalarda ıslanmış saçlarımı tararken kim düşürdü ellerinden seni uykuya Zemheriler kıskansın ay düşende kızıl saçlarından sonbaharı sen kokarken kopartılan bütün çiçekler kan yağdırıyor gözlerinden avuçlarıma yaprak yaprak nasıl anlatacak bu gidişin benim nasıl geldiğimi Ölüm sana ben doğarken gebe kalınca azrailin salladığı beşikten hangi ayet kan damlatır damarlarına imzalasın bir yıldız kayarak göklerdeki yemini dualarımla nasır tuttun şu ellerimde bir nefeslik yolculuk değil mi yanın al beni de yanına alsana anne… Osman GÜRSOY
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Adını sen koy | Raichu10 | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 07-15-2010 11:48 AM |
Adını Sen Koy | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 12:59 AM |
Adını Koyamadığım | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 12:59 AM |
Adını Yaz Gothic Adını Öğren | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 14 | 08-05-2007 08:14 PM |
Adını Koyamadığım | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-22-2006 01:52 AM |