![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1833
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, yıllar sonra tekrar BJK İnönü Stadı'na çıkarak eski günleri tekrar yaşadığına hala inanamadığını söyledi. Tayfur Havutçu'nun jübilesinde oynanan gösteri maçında eski takım arkadaşlarıyla birlikte tekrar siyah-beyazlı formayı giyen ve karşılaşmanın tek golünü atan Fransız futbolcu, hayatının en güzel günlerinden birini yaşadığını ifade etti. İHA'ya açıklamalarda bulunan Nouma, "İnönü Stadı'na 3 yıl aradan sonra tekrar çıkmak inanılmaz bir şeydi. Bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim. Eski günleri tekrar yaşamak, çok güzel bir duygu" dedi.
İçindeki Beşiktaş aşkının hiç bitmeyeceğini kaydeden Fransız futbolcu, "Beşiktaş'tan ayrıldım ama benim ruhum burada. Gölgem, sonsuza kadar burada olacak. Beşiktaş ile ilgili haberleri çok fazla takip etmiyorum. Çünkü, ben olmadığım için Beşiktaş ile ilgili haberleri okurken, inciniyorum, üzülüyorum. Ara sıra eski takım arkadaşım Bayram Bektaş'tan bilgiler alıyorum. Kulübümü, taraftarları çok seviyorum. Özellikle de Çarşı Grubu her zaman kalbimde. Beşiktaş'a geldiğim ilk günden itibaren onlar beni sevdi. Ben de onları çok sevdim. Herşey çok iyi gitti. Futbolcular olarak biz bir kere transfer oluruz. Aynı takıma, belki 2. kez transfer şansı bulunuz ama sonuçta gelip geçiciyiz. Futbolcuların yeri herzaman dolar. Birisi gider, başkası gelir" diyerek kendi yerinin de dolacağını ifade etti. Beşiktaş'ın eski futbolcuları Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Tamer Tuna ve Ahmet Yıldırım'ın Etimesgut Şekerspor'a gitmesiyle ilgili olarak da Nouma, "2. Lig'e gitmek onların kararı. Arkadaşlık için futbol oynayıp, o takımı önce Lig A'ya sonra da Süper Lig'e çıkarabilirlerse ne mutlu onlara. Çünkü, o şehir ve kulüp onlardan çok şey bekliyor" dedi. Pascal Nouma, vatandaşı Zinedine Zidane'ın Dünya Kupası finalinde Materazzi'ye kafa atmasını da, "Sonuçta o da bir insan. Herkesin kendisini ifade etme şekli vardır. O da öyle yaptı. Kendine göre haklı veya haksız. Ne olursa olsun, yaptığı hareket onun dünyanın en iyi futbolcusu olmasını engellemez" şeklinde konuştu. ++++++++++++++REEEEP++++++++++ EMEĞE SAYGI KANKALAR |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2465
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() saolasın
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() paylasım için tşkler...
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1944
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Tesekkürler paylasimin icin.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şehitlere destek | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 09:26 AM |
Hep destek tam destek | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-07-2007 03:49 PM |
Hep destek tam destek | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-14-2006 07:09 PM |
"Zidane'a kızgın değilim" | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-09-2006 03:44 PM |