![]() |
|
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 91 Times in 46 Posts
Üye No: 15227
İtibar Gücü: 1477
Rep Puanı : 5082
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kalamam...! Herşey dağınık kalsın... Küfretsinler,haine çıkarsınlar adımı,yalanlasınlar...Kalamam...! Sesim nasıldı? Dilim bir ağıta ne kadar tanıdıktı unuttum... Kalamam,ben beni öldürürüm;adı intihardan daha soylu olmaz... Kalamam...! Serseri bir şarkı bir akşam üstü parçalar beni... Tutmasın elleriniz,ellerinizdeki şefkat,ellerinizdeki hançer... Aklım uçar gider;nazlanırım,sızar kalırım kimseler kaldıramaz... Beni hırpalayın... Herbiri paslı çivilerinizi sokun dilimin yumuşaklığına... Kangren olurum,kesin kollarımı ama yine de kalamam... Dilimde nasır tutacak,dokunduğu her dudağı çizip kanatacak... Kalamam; kanatırım,kanarım!...Ama Kalamam...! Bir bekleyenim vardı,bir zamanlar... Aynı soğuk iklimin,aynı sıcak sesi mi hala? Aynı suyun aynı yatağı serilmese de ayağıma,gitmeliyim... Toz gibi dağılmalıyım omzunda...Gitmeliyim...! Kalamam...! Beklemekten bahsetmeyin! Zehir akar içimden kanım değil,bakamazsınız,zehir tutar bayılırsınız... Altımda çul yok,üşürüm... Bana deli deli yanmalar düşer,sofranızda ateşiniz yok! Sığ sular kırmızıya bulandıkça ... Doğru sözler art arda kullanılınca... Ben buralarda nefes alamam... Merhabalar vardı... Merhabaların heyecanı,telaşı... Merhabalar vardı;eksik,bazen yalan bazen sahici... Merhabalarım kırıldı;kalamam! Gitmeliyim..Vakti geldi...Bağlasanız duramam... Kalamam...! Eksilmişim,azalmışım... Eksilten ,azaltan merhabalara inat... Selamı çoğaltan,coşturan illerde... Dillerde... Ve ellerde... Son bulsun nefesin diye... Kalamam artık... Kalamam...! Asidir yüreğim, laf anlatamam... İç kanama gibiyken adın canımda... İmkanı yok...KaLaMaM...! |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Buralarda hayat bitti artık | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-03-2008 04:08 PM |
Buralarda çok yalnızım baba | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-03-2008 12:49 PM |
Sorma buralarda ne işimiz var | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 10:05 AM |
Buralarda Sen | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 07:43 PM |
Buralarda Çok Yalnızım Baba | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 07:43 PM |