![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 26 Times in 19 Posts
Üye No: 16217
İtibar Gücü: 1507
Rep Puanı : 9314
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Prensimdin hani,hatırla!birgün ne olursa olsun aslaaa...! sihay-beyaz bi filmdi bizimkisi sen siyahi oynuyordun ben sende kaybolan beyazi sen basroldun adin önce anilirdi bizim askimiz-siyah beyazdi ben beyazdim,siyahi tamamlayan hani bir yani eksik olan siyah-beyaz bi filmdi bizimkisi sen sessizcde birakip giden sevgili ben deli gibi sevendim seni ömrünü bu aska veren askina karsilik bulamayandim hani ve her siyah-beyaz film gibi elbet buda bitecekti .. ... .... bir masaldi bizimkisi,sonu gelmicekmis gibiydi sanki sen prensimdin hani,ben sana oyle derdim askimi baska turlu anlatamazdim ki prensim imkansizligimdi hani biliyordum,sen gercek olamicak kadar hayal benim olamicak kadar uzaktin prensim derken buydu anlattigim... .. ... .... siyah-beyaz da olsa,en güzel filmdi seyrettigim sonu caresizlikte olsa en guzel masaldi dinladigim ve sen sevmesende,terk etsende sessizce en büyük askimdin sevgilim simdi sen yoksun,prensim yok simdi sessizce birakip gittin gideli ben boyleyim inanki nerdesin,kiminlesin bilmiyorum ne yalan soylim aslinda bilmekte istemiyorum ve bilmeni isterimki bulamicaksin benim gibi seven seni sevecek...elbette sevecek,mutlu da olucaksin belki ama inan herseyim bulamicaksin benim gibi seven seni askim,canim,yosun gözlüm derdim sana prensimdin hani hatirla!birgün ne olursa olsun aslaaaa sen sakin uzulme,ben seni unutmadim,unutamam sen benim prensimsin yok sayamam son nefesimde bile,adini fisildicam meleklere "ne olur...ne olur prensime iyi bakin"diye... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2104
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Paylaşım için Teşekkürler...
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1940
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Tesekkürler paylasimin icin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Üye No:
![]() Harika
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
olursa böyle SEKRETER olsun!! | sinclair | Türk Adult Resimler | 3 | 01-27-2010 08:30 PM |
Ne Olursa Olsun Güzel Ve Özel İnsana... | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-14-2008 10:43 AM |
Konumu ne olursa olsun, bize kimse 'hain' diyemez | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 09:59 PM |
Adı Aşk Nerde Olursa Olsun | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-25-2007 10:22 AM |
AÇ KÖPEĞİN ŞAWAŞI ..sonu ne olursa olsun yapıyor.KAPIYI KIRMAK PAHASINA.. | calipse | Eskiler (Arşiv) | 4 | 09-21-2006 11:15 PM |