www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-23-2006, 04:14 PM   #1
CoolTurk
ÇaKaL Üye

CoolTurk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 34
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2104
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi : CoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond repute
Varsayılan ...:::Hayat Kanıyor İçimde Annem:::...

Yüregimin hangi ucundan tutsam dökülüyor. Ahh bir diyebilsem acilarimi sana…basimi gögsüne yaslayip öyle aglamak istiyorum ki annem.

Anlatabilsem; bir söyleyebilsem aciyan yanimi…bütün hatalarima ragmen yine canim dersin bilirim.Yine öpüp koklarsin saclarimi. Yanlislarimi yüzüme vurmadan silersin gözyaslarimi.

Anlatamam annem… ve sana titreyen ellerimle yazdigim; her harfi kan,her kelimesi isyan olan su satirlari postalayamam. üzülürsün, cigerlerin sökülür, gözyasin akar geceler boyu, bana aglarsin…sana kiyamam! Yalnizligimla, hasretlerimle senide bogamam.

Oysa Sana öyle muhtacim ki annem!
yakilan hayallerimin külünü savurmak, sürgün edilen yarinlarimi kurtarmak,terk edilislerimi sevginle sarip, horlanislarimi sefkatinle unutmak istiyorum.

Yine yatabilsem dizlerine, kokunda yakalasam huzuru,sacimin her telini oksayan o nasirlasmis, burusmus parmaklarinla, gözpinarlarima dolan yaslari siler gibi…siliversen yasadigim herseyi. Hic kimsenin hic bir seyi olmadan sadece senin kizin olabilsem yine...

Mümkün mü annem? Hayat icimde bu kadar cok kanarken sesini duymaya…canim anam demeye gücüm yok. Dayanamam; sesinin sicakliginda erir buz daglarim, akiverir yüregine, benim yüregimden akan lavlar dokunur senin hücrelerine…yanarsin!

Bilemedim anam. Senden gayri sevecek yar, vefali dost olmayacagini anlayamadim. ben kirdim sen affettin her seferinde. Ben unuttum sen hatirlattin yavrum dedikce; canimda can, kanimda kan oldugunu… simdi ögrendim.

Yüregim üsüyor annem, hayat kaniyor icimde…derman olsana yine…

αѕαℓєт вσу∂α ∂єgιℓ ѕσу∂α σℓмαℓı,
ιη¢єℓιк вєℓ∂є ∂єgιℓ ∂ιℓ∂є σℓмαℓı,
∂σgяυℓυк ѕσz∂є ∂єgιℓ σz∂є σℓмαℓı,
gυzєℓιк уυz∂є ∂єgιℓ уυяєктє σℓмαℓı.
BursaSpor
CoolTurk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-26-2006, 05:51 PM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

wwwwwwwoooww cok saol payalşsım ıcın
Old 07-26-2006, 06:46 PM   #3
Stinq
ÇaKaL Üye

Stinq Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 132
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2069
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi : Stinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond repute

harika bi şiir eline yüregine saglık.cok duygulandım.cok özledim ailemi

Stinq çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-26-2006, 07:24 PM   #4
zapata
Daimi Üye

zapata Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 71
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1540
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi : zapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud of

paylaşım için saolsın kanka annemi görmeyeli uzun bir süre oldu özlemim biraz daha arttı
Old 07-26-2006, 09:10 PM   #5
CoolTurk
ÇaKaL Üye

CoolTurk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 34
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2104
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi : CoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond repute

Allah En Kısa Zamanda Sevdiklerinize Kavuştursun...

αѕαℓєт вσу∂α ∂єgιℓ ѕσу∂α σℓмαℓı,
ιη¢єℓιк вєℓ∂є ∂єgιℓ ∂ιℓ∂є σℓмαℓı,
∂σgяυℓυк ѕσz∂є ∂єgιℓ σz∂є σℓмαℓı,
gυzєℓιк уυz∂є ∂єgιℓ уυяєктє σℓмαℓı.
BursaSpor
CoolTurk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı