![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3037
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Dünya'nın en önemli ve prestijli golf turnuvalarından biri olan Britanya Açık'da rakiplerini bir bir geride bırakan Tiger Woods zafere uzanırken kariyerinin tam 11. major turnuvasını kazandı.
2005'te de Britanya'da zafere uzanan Tiger Woods kaldırdığı kupa ile birlikte tam 23 yıl aradan sonra Britanya Açık'da unvanını koruyan ilk isim oldu. Son tur olan 67'de par'ın 5 altında kalarak zafere giden yolu açan Woods geçen yıl St Andrews'da elde ettiği başarının ardından 2006'da da şampiyon olarak vatandaşı Tom Watson'ın 1982 ve 83'de yakaladığı başarıya ortak oldu. Woods'ın vatandaşı ve rakibi Chris DiMarco -16 ile 2. sırada yer almayı başarırken Güney Afrikalı büyük golfçü Ernie Els ise -13 ile 3. sırada yer aldı. Turnuvanın tamamlanmasının ardından geçen Mayıs ayında kaybettiği en büyük destekçisi olan babasına teşekkür eden Woods "Bu turnuvada beni izleyemedi ve ben O'nu çok özledim. Her zaman duyguları ile haraket eden biri oldum ve şimdi de duygularımı saklamanın bir anlamı yok" diyerek göz yaşlarına hakim olamadı. Woods'un arkasından ikinci sırada yer almayı başaran Chris DiMarco ise açıklamasında Woods'un ne kadar iyi bir golfçü olduğunu belirtti ve "O her zaman istediği vuruşu yapmayı başaran biri. Konsantre olduğunda hata yapması neredeyse imkansız. En zorlu parkurlarda bile işini çok kolay yapabiliyor. Standartları çok yüksek ve kendisini tebrik ediyorum" dedi. Chris DiMarco'nun ardından 3. olan bir diğer önemli ve baaşrılı golfçü olan Güney Afrikalı Ernie Els de açıklamasında parkuru çok beğendiğini belirtti ve Woods'u unvanını koruduğu için tebrik etti. Britanya Açık'da bir sene önce de zafere uzanan Woods böylece kariyerinin 11. major'ını kazandı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
BİM Fas'a uzandı | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-20-2008 11:45 PM |
Siyaset at penisine uzandı | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 11:33 AM |
Kadeh Kaldırabilirsin Zafere | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-06-2008 01:23 PM |
Raikkonen Monaco'da zafere inanıyor! | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-23-2007 03:39 PM |
Britanya'da en üst düzey general: Irak'ı terk edelim:14/10/2006 | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-15-2006 01:40 AM |