![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 11 Thanked 23 Times in 8 Posts
Üye No: 13745
İtibar Gücü: 1421
Rep Puanı : 1160
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >Kelime: baraj
>> >>- Hani futbolcular kalenin nne kurar mata.. >> >>- Pusu... >> >>- Yuh! >> >> >> >>Kelime: helikopter >> >>- Savata yarallar kurtarr! >> >>- Doktor! >> >>- Deil... >> >>- Shhiye! >> >>- Deil, yukardan gelen bir ey... >> >>- Ee... Allah? >> >> >> >>Kelime: dergah >> >>- Hani byle insanlar ulvi bir ama iin bir araya gelir ayn mekanda >> >>- Grup seks! >> >>- arplrsn valla! >> >>- Ha... Tamam >> >>trafo! >> >> >> >>Kelime: kadnbudu >> >>- Olm sen nesin? >> >>- Erkek! >> >>- Tersi? >> >>- Kadn! >> >>- Onun yeneni? >> >>- tr >> >> >> >>Kelime: Eskimo >> >>- Kutupta yaarlar... >> >>- (Hep bir azdan) Ay! >> >>-Yok insan olanlar... >> >>- Heeee... Eskimo! >> >> >> >>Kelime: repertuar >> >>Anlatan, ark sylemeye merakl bir hatundur ve kelimeyi grr grmez >> >>bu zelliini iyi bilen hatun arkadana dnp sorar: >> >>- Benim neyim geni? >> >>- Kalan! >> >> >> >>Kelime: travma >> >>- Hani dp kafan kaldrm tana vurursun da bi ey geirirsin? >> >>- Film eridi? >> >>Grup: ! >> >> >> >>Kelime: terlik >> >>- neyle yrrsn >> >>- ayak!!! >> >>- heh hani byle ayaklarn r altnda onlar olur ble yumak yumak >> >>- koyun!! >> >>- yuh onun daha k ya, koyun dedi hdk! >> >>- kuzu!!! >> >>- Allah belan versin pas! >> >> >> >>Kelime: diz >> >>- pantolonu nereye giyeriz? >> >>- bacaa? >> >>- hah. bacaklarmzn ortasnda ne vardr? >> >>- oha! >> >> >> >>Kelime: zebani >> >>- allahn meleklerinden biri. >> >>- Cebrail. >> >>- ilk harfi izgili bir hayvan artryor. >> >>- zebrail? >> >> >> >>Kelime: duvak >> >>- kadnla erkek birlemeden nce, erkein kaldrd ey >> >>- oha! >> >> >> >>Kelime: >> >>skalamak >> >>- dart oynarken neye atarsn? >> >>- hedef tahtasna >> >>- attn vuramadn mesela noldu? >> >>- hedefi vuramadm >> >>- tamam da nedir yani o olay >> >>- tutturamamak, karmak >> >>- hayr nedir baka ismi var onun >> >>- tam 12'den vuramamak!.. >> >>- oldu... >> >> >> >>kelime: telepati >> >>-hani ben sana bir eyi anlatmaya alyorum ama szle deil beyin >> >>dalgalaryla falan... >> >>-ihihih neydiiii.. teletabi..! >> >>-tamam tele'si kalsn kedilerin eline ne denir? >> >>-buldum telepence >> >>-offf beee bi kere de bil be... >> >> >> >>kelime: timsah >> >>- abi bole hani kertenkele nedir >> >>-hayvan >> >>-ne cins hayvani >> >>-srngen >> >>-ok abi bu kertenkelenin birka beden by >> >>- ejderha >> >>-?!???!!(yuhhh) >> >> >> >>son kelime eer bilinirse oyun ve hesap girecektir. sure son 10 saniye >> >>kelime: lambada >> >>ekip1 bakan kii: aha stnz >> >>ekip2 anlatan kii: sen yle san. syle bakalm alaaddinin cini nerede >> >>yasar. >> >>ekip2anlayankisi: lambada >> >>ekip1toptan: haskktirr... >> >> >> >>kelime: van gogh(kulak tabu kelime) >> >>-abi bu kii bir organn kesen bir sanat -Blent Ersoy!!! >> >> >> >>kelime: miras >> >>- simdi diyelim msr'da deden var, bu artk yasamyor, sana ne >>brakr? >> >>- piramit.(dedesi tutankamon ya!) >> >> >> >>kelime: cumhuriyet >> >>w: -Atatrk ne kurdu? >> >>z: -kitap kurdu >> >> >> >>kelime: uur Dndar >> >>anlatan: TV de program yapiyo hani yllardr >> >>anlayan: Reha muhtar? ali kirca? >> >>anlatan: yok yok sarisin mavi gzl >> >>anlayan: Atatrk? >> >>biz: iptal! >> >> >> >>kelime: kramp >> >>anlatan: hani futbolculara girer >> >>dinleyen: krampon glme sesleri kesildiinde sure oktan bitmi >> >> >> >>kelime: serven >> >>a: abi macellan nasi biriydi? >> >>b: ne biliyim iyi biriydi herhalde (birinci kopu, ama duur) >> >>a: abi onu demiyorum neye dknd? >> >>b: karya kza bi de ikiye olabilir (pes) >> >> >> >>kelime: msr >> >>kz: keops nerde?? >> >>ocuk: etiler!! >> >>kz: Allah cezan versin emre.... >> >> >> >>kelime: okul >> >>-biz nereye gideriz hergun >> >>-bara... diskoya... sinemaya.. cafeye... bowlinge.. >>alverie...gezmeye.. >> >> >>ay olmuyo boole baka ekilde anlat >> >>-ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor >> >>-haaa okulaaa >> >> >> >>kelime : anneler gn >> >>-cennet kimin ayaklar altnda ? >> >>-anne >> >>-tamam , hani onlarn zel bi zamanlar var , ne o? >> >>- adet.. >> >>
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 71 Thanked 61 Times in 19 Posts
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1542
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() baba saolasın yaw kırıldım gülmekten burada ya
![]()
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 4 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5750
İtibar Gücü: 1452
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() hahahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 96 Thanked 62 Times in 35 Posts
Üye No: 14915
İtibar Gücü: 1559
Rep Puanı : 3110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bomba bişe dostum yaa öldüm gülmekten sağolasın...:smile:
![]() TeşekküreTıklaaDurmaHadiTıklasanaaaTıklaTeşekküreHadiKimiBekliyosun? [IMG]http://summer_dance.**************/gifler/bloodani.gif[/IMG] [IMG]http://summer_dance.**************/animationcoca753_1.gif[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tabu | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-14-2008 08:20 AM |
bom oynayalımmı | bluerain | Eskiler (Arşiv) | 2 | 05-28-2007 11:35 PM |
tabu:) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-09-2006 12:59 PM |