![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Aslan'a kolay kura!
![]() Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda, 2. Ön Eleme Turu'nun Mlada Boleslav - Valerenga eşleşmesinin tur atlayan takımıyla karşılaşacak Galatasaray'ın seribaşı olarak katıldığı Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu kuraları İsviçre’nin Nyon kentinde çekildi. Galatasaray, Çek Cumhuriyeti temsilcisi Mlada Boleslav ve Norveç temsilcisi Valerenga eşleşmesinden tur atlayan takımla karşılaşacak. Boleslav ve ile Valeranga arasında Çek Cumhuriyetinde oynanan karşılaşmayı Boleslav 3-1 kazınmıştı. Kupa'da 2. Ön Eleme Turu rövanş maçları 1-2 Ağustos tarihleri arasında oynanacak. 3. Eleme Turu ilk maçları 8-9 Ağustos, rövanşları ise 22-23 Ağustos’ta oynanacak ve gruplarda hangi takımların yer alacağı belli olacak. Devler Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki eşleşmeler şöyle: Boleslav (Çek)/Valerenga (Nor) 3-1 - Galatasaray F.Bahçe (Türkiye)/Torshavn (Faroe Ad) 4-0 - Liepajas (Let)/D.Kiev (Ukr) 1-4 Avusturya Wien(Avu) - Benfica (Por) Standard Liege (Bel) - Gorica (Slo)/Steaua (Rom) 0-2 Osasuna (İsp) - Hamburg (Alm) Maccabi Haifa (İsr) - Liverpool (İng) Chievo Verona (İta) - Levski Sofya (Bul)/Sioni (Gür) 2-0 Sheriff (Mol)/S.Moskova (Rus) 1-1 - Slovan Liberec (Çek Cum) Ekranas (Lit)/D.Zagreb (Hır) 1-4 - Arsenal (İng) Cork (İrl)/Kızılyıldız (Sır) 0-1 - Milan (İta) Hearts (İsk)/Siroki (Bos) 3-0 - AEK (Yun) Kopenhag (Dan)/MYPA 47 (Fin) 2-0 - Ajax (Hol) Hafnarfjordur (İzl)/Legia Varşova (Pol) 0-1 - Shahkhtar Donetsk (Ukr) Debreceni (Mac)/Rabotnicki (Mak) 1-1 - Lille (Fra) Zürih (İsviçre)/Salzburg (Avu) 2-1 - Valencia (İsp) Djurgardens (İsveç)/Ruzomberok (Slo)1-0 - CSKA Moskova (Rus)
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 1 Thanked 11 Times in 7 Posts
Üye No: 1389
İtibar Gücü: 1477
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() İşallah bi sorun yaşamadan geçeriz şu turu.
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 20 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14089
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -19
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Kolay deyip gecmeyin Tromsö diyorum sadece
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() onlar geride kaldı...
önünüze aslan gibi aslan çıkacak...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İlgİnÇ AÇik SeÇİk Vİdeolar. İddİa Edİyorum Her Yerde Kolay Kolay GÖremezsİnİz Bunlari | akman_firat05 | Adult eski arşiv | 2 | 12-03-2008 03:35 PM |
Aslan'a 4 milyon dolar | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 03:39 PM |
Aslan'a Daçka şoku | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-02-2008 09:52 AM |
Aslan'a dev kaleci | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 08:36 PM |
SNIPER ELITE... Benim uploadum kolay kolay silinmez... | Crossx | Oyun Download | 0 | 01-27-2007 08:21 PM |