www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-09-2006, 12:22 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute
Red face E-kayıt yaptırmayan velililere yeni imkan

E-kayıt yaptırmayan velililere yeni imkan 09.08.2006

Adana - Bu yıl ilk kez 5 ilde uygulamaya başlanan e-kayıtta, kırsal kesimlerdeki aksamalar nedeniyle hedeflenen sayıya henüz ulaşılamadığı, bugüne kadar kayıt yaptırmayanların 14 Ağustostan itibaren ilçe milli eğitim müdürlüklerine başvurabilecekleri bildirildi.

Kayıt sırasında zorla bağış alındığı yönündeki iddiaların önüne geçmek, veliye kayıtlarda kolaylık sağlamak ve her öğrencinin evine en yakın okula gitmesini sağlamak amacıyla Adana, Ankara, Eskişehir, İstanbul ve İzmir'de pilot uygulama olarak bu yıl 1 Haziranda başlatılan internet üzerinden kayıtlarda, kırsal kesimde aksamalar
oluyor.

Milli Eğitim Bakanlığı genelgesi doğrultusunda, 14 Temmuzda sona eren kayıtlar, 28 Temmuza kadar uzatıldı, ancak bu tarihin de dolmasına rağmen hedeflenen rakamlara henüz ulaşılamadı. Bu nedenle, çocuğunun kaydını yaptıramayan velilere 14 Ağustostan itibaren yeni bir imkan daha tanınıyor. Veliler, bu tarihten itibaren ilçe milli eğitim müdürlüklerine başvuruda bulunarak, kayıtlarını yaptırabilecekler.

Bakanlığın, meb.gov.tr veya ilsis.meb.gov.tr adresinden yapılan kayıtlarda, velinin beyanı esas alınıyor, ancak kaydın kesinleşmesi için velinin okula ikametgah belgesini götürmesi gerekiyor.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı