www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-09-2006, 12:45 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute
Varsayılan AÖL öğrencilerine ek sınav 09.08.2006

AÖL öğrencilerine ek sınav 09.08.2006
Ankara (AA)- Mili Eğitim Bakanlığı (MEB), mağduriyetlerin önlenmesi amacıyla Açık Öğretim ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencilerine, 27 Ağustosta ek sınav hakkı tanıdı. Açık Öğretim ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileriyle ilgili yürütülen iş ve işlemlerin bu yıldan itibaren internet üzerinden yapılması nedeniyle, kayıt yenileme, yeni kayıt, ders seçme ve ders kitaplarının posta ile öğrenci adreslerine gönderilmesi sırasında teknik nedenler yüzünden sorunlar yaşandı.

Son günlerde kamuoyunda bu sorunlar nedeniyle öğrencilerin hak kaybına uğrayacakları gibi gerçek dışı beyan ve yorumların yer aldığını belirten yetkililer, bu konudaki teknik sorunlar giderilmeye çalışılırken, Milli Eğitim Bakanlığı'nın, öğrencilerin mağdur olmaması için ek sınav yapılması yönünde de karar aldığını bildirdiler.

Ek sınav kararında, Açık Öğretim ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinden 2006 ÖSS'yi kazanan, ancak 2. dönem sınavları sonucunda okullarından mezun olamayanların durumunun da etkili olduğu belirtildi.

Gerekli şartları taşıyan ve sınava katılmak isteyen Açık Öğretim ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri, bugünden itibaren 81 ilde bulunan ve isimleri ''www.aol.meb.gov.tr'' adresinde yayımlanan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine başvuracak. Başvurular 11 Ağustos'ta sona erecek.
Old 08-09-2006, 12:53 PM   #2
Cehennet
Banned

Cehennet Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 14628
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 267
Rep Derecesi : Cehennet has a spectacular aura aboutCehennet has a spectacular aura aboutCehennet has a spectacular aura about

açıköğretim olayını hala anlayamadım sokakta mı okuyorlar :biggrin:
Cehennet çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-09-2006, 12:56 PM   #3
Stinq
ÇaKaL Üye

Stinq Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 132
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2070
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi : Stinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond repute

cehennet sen bosver kafa yorma abi.onların işi daha zor cogu ya hem calısıo hemde dersleri ile ilgilenıyo.allah kolaylık versin.

Stinq çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı