![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Gaziantepspor karşısında iyi mücadele ederek, galip geldiklerini söylerken, siyah beyazlıların anlaştığı Ricardinho'nun transferini değerlendirdi.
Sinan Vardar, ''Yeni oyuncularımız var. Bunların uyumu da çok önemli. Beşiktaş her maçta üstüne koyuyor. Takımda taşlar yerine oturuyor. Her geçen gün daha iyi olacağız'' dedi. Sinan Vardar, ''Delgado sakatlıktan yeni çıkmıştı ama oyunun bazı bölümlerinde ağırlığını koydu. İlk gol onun serbest vuruşundan dönen topla oldu. Delgado'nun kalitesi belli, ileride daha da iyi olacak. İki gol atan Bobo da iyi oynadı. Ayrıca Burak ve sonradan oyuna giren Serdar Kurtuluş da iyiydi. Gençler bu takımın itici gücü olacak.'' diye konuştu. Nobre'nin kırmızı kartla oyun dışında kaldığı pozisyonla ilgili olarak Vardar, ''Hakem iyi bir maç yönetti. Pozisyonu televizyondan da izledim. Orada bir dirsek var. Hakem de öyle gördü, kırmızı kart verdi. Hakemlerin kararlarına saygılıyız'' diye konuştu. -''RİCARDİNHO TAM İSABETTİR''- Sinan Vardar, Beşiktaş'ın anlaştığı Brezilyalı Ricardinho'nun isabetli bir transfer olduğunu ifade ederek, ''Sayın başkanımız ve Murat Aksu'ya teşekkür ediyoruz. En son aldıkları Brezilyalı Ricardinho, milli takımın en kaliteli oyunculardan biri, tam isabettir. İkisini de kutluyorum. Sadece gençlerle olmaz. Beşiktaş derdine çare bulmuştur. Beşiktaş önümüzdeki 5 seneyi kurtarmıştır.'' diyerek sözlerini tamamladı. alıntıdır...
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2464
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saolasın
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Vardar: "3 kulvarda iddiamızı sürdürüyoruz" | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-10-2006 06:31 PM |
Vardar: "Mehmet Topuz Beşiktaş'ta oynayacak" | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-10-2006 12:30 PM |
Zico: "Transferler tam isabet" | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-10-2006 12:46 PM |
Bobo, "Ricardinho, Alex ayarında" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-15-2006 09:10 AM |
Sinan Vardar, "Yönetim süper transferler yaptı" | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-24-2006 09:56 PM |