![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1784
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ANELKA GENÇLER MAÇINDA YOK!..
Cuma, 11 Ağustos 2006 Fenerbahçe’nin Fransız futbolcusu Nicolas Anelka, yarınki Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek!.. Kasığındaki ağrı nedeniyle Özel Acıbadem Hastanesi’nde MR çektiren Anelka, Ankara’ya götürülmedi!.. Fransız yıldızın, teknik patron Zico ile tartıştığı için kadroya alınmadığı ileri sürülüyor!.. Kulüpten yapılan açıklamada, dünkü idmanda kasığındaki ağrı nedeni ile yer almayan Anelka’nın bugün yapılan antrenmanda da aynı ağrının tekrarlaması nedeniyle MR çektirdiği bildirildi. Ligin ilk maçında Kayseri Erciyesspor maçında da takımla birlikte antrenmanlara çıkmadığı için kadroya alınmayan Anelka, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve teknik direktör Zico ile görüştükten sonra tekrar takımla birlikte idmanlara çıkmış ve Dinamo Kiev ile yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında ilk 11’de sahaya çıkmıştı. Öte yandan Fransız futbolcunun, bugün Samandıra Tesisleri'nde teknik direktör Zico'ya "Ben sakatım. Zaten artık oynamak istemiyorum, İngiltere'ye gideceğim" dediği ve yaşanan hararetli tartışmadan sonra Brezilyalı hoca tarafından Gençlerbirliği maçı kadrosundan çıkarıldığı ileri sürüldü. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1828
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Galiba Türkiyedeki son haftalarını geçiriyor..
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lugano 3. MaÇinda Kizardi!.. | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-19-2006 08:38 PM |
Anelka DÖkÜldÜ!.. | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 08-11-2006 11:40 AM |
Anelka gerçeği! | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-28-2006 11:06 PM |