![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 4 Times in 3 Posts
Üye No: 16808
İtibar Gücü: 1391
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >Annesi.. Bir de kendisi.. O kadardi bütün hayati..Bir gün fena halde
>sikildi, dayanamadi, atti kendini sokaga.. > >Bir yigin vitrinin önünden geçti.. Tam bir CD satan dükkani da >geride >birakmisti ki, bir an durdu. Geri Döndü, kapidan içeri, gözüne hayal >meyal >takilan genç kiza bir daha bakti. Kendi yaslarinda harika bir genç >kizdi >tezgahtar.. Hani ilk bakista ask derler ya, öyle takilip kalmisti >iste.. >Içeri girdi.. Kiz gülümseyerek kostu ona.. "Size nasil yardim >edebilirim" >diye.. Nasil bir gülümsemeydi o.. Hemen oracikta sarilip öpmek >istedi >kizi.. Kekeledi, geveledi, sonra "Evet" diyebildi.. Rastgele bir >plagi >isaret ederek.. "Evet.. Su CD'yi bana sarar misiniz?.." Kiz CD'yi >aldi, >içeri gitti. Az sonra paket edilmis geri geldi. Aldi paketi, çikti >dükkandan, evine döndü, açmadan dolabina atti.. > >Ertesi sabah gene gitti ayni dükkana.. Gene bir CD gösterdi kiza, >sardirdi, aldi eve getirdi, atti paketi dolaba, gene açmadan.. >Günler hep >alinip sardirilan CD'lerle geçti.. Kiza açilmaya bir türlü cesaret >edemiyordu. > >Annesine açildi sonunda.. Annesi > "Git konus oglum, ne var bunda" dedi.. > >Ertesi sabah bütün cesaretini topladi. Erkenden dükkana gitti. Bir >CD >seçti. Kiz gülerek aldi plagi. Arkaya gitti, paketlemeye. Kiz >içerdeyken >bir kagida "Sizinle bir gece çikabilir miyiz" diye yazdi, altina >telefon >numarasini ekledi, notu kasanin yanina koydu gizlice.. Sonra >paketini alip >kaçti Gene dükkandan.. > >Iki gün sonra evin telefonu çaldi.. Anne açti telefonu.. CD >Dükkanindaki >tezgahtar kizdi arayan.. Delikanliyi istedi.. Notunu yeni bulmustu >da.. >Anne agliyordu.. > >"Duymadiniz mi" dedi.. "Dün kaybettik oglumu.." > >Cenazeden birkaç gün sonra, anne oglunun odasina girebildi >sonunda... >Ortaliga çeki düzen vermeliydi. Dolabi açti.. Oraya atilmis bir >yigin >açilmamis paket gördü..Paketleri aldi, oglunun yatagina oturdu ve >bir >tanesini açti.. Içinde bir CD vardi, bir de minik not.. > >"Merhaba.. Sizi öyle tatli buldum ki.. Daha yakindan tanimak >istiyorum.. >Bir aksam birlikte çikalim mi.. >Sevgiler.. Jacelyn!." > >Anne bir paketi daha açti.. >Onda da bir CD ve bir not vardi.. >"Siz gerçekten çok tatli birisiniz, hadi beni bu gece davet edin, >artik.. >Sevgiler.. Jacelyn!.." > >* * * > >Unutmayin.. Düsündügünüz seyi mutlak söyleyin..Birini seviyorsaniz, >söyleyin ona.. Içinizdeki söylemekten korkmayin. Birisi hakkinda ne >hissediyorsaniz söyleyin ona.. Ve hemen söyleyin.. > >Hemen..Çünkü, dogru zamani bekler ve "Iste simdi tam zamani" >derseniz, bir >bakarsiniz çok geç olmus.. Gününüze sahip olun ki, pismanliklar >yasamayasiniz. Hepsinden önemlisi, dostlariniza, sevdiklerinize, >ailenize >hep yakin olun.. Çünkü bugünkü insan olmanizi onlar sagladi, sizi >onlar >sekillendirdiler.. > >"Seni seviyorum" demekten sakin, ama sakin çekinmeyin, utanmayin, >korkmayin!.. > >Yasami yasanmaya deger yapan sey sevgidir.. HER İNSAN KENDİ KARARINI KENDİSİ VERİR AKIN SEN VERMİŞSİN ZATEN BEN NE DESEM NE ANLATSAM BOŞ.SENİN İLİŞKİN KARAR SENİN.KİMSE SENDEN DAHA İİ KARAR VEREMEZ.SEVİYOSAN GİT KONUS,SEVMİYOSAN SALLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2460
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :