![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2072
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Baba Ayaklarını uzatmış televizyon seyretmektedir
-Baba aranın anahtarlarını verirmisin -niye -2 saattir arabaya bakıyorum tekerlerkleri dönmüyor bozulmasından korkuyorum -boşver -:s Baba arabayı sürmektedir markete doğru yol almaktadır araba -Baba biraz ben süreyimmi -Neden -baba çok yavaş sürüyorsun böyle gidersen hiç varamayacagız diskoya -ne diskosu lan -pardon markete -hee -yani diyorumki ben süriyim hızlı gidelim -benzin cok yakarsın sen -:S Baba arabayı sürektedir köye doğru gitmekteyizdir -hınnnnn i huuuu hınnnn ihuuuhuhuuu -lan olum sussana - ben daha hızlı gidiyorum -Sussana yahu -baba sen debriyaja bas vitesi ben değiştirim -Hayır -direksiyonu ben çeviriyim -hayır -eee teyibi açıyım -hayır böyle iyi -aaaaa basliyacam he indir beni ben köye yürüyerek giderim -hay hay -inerim ha bak -in ulan -bak sonra binmem -insene olum -aha indim kapıyıda kapattım hadi güle güle aa bastı gidiyor adam koşamda yeşişem bari huu baba dursana yaaa Bu dialogdan sonra 3 kilometre daha olan köye çocuk yürüyerek gider… Marketten çıkmış arabaya dogru gitmektedirler -hınnnnnn ihuuhhhh hınnn -olum hastamısın -araba sürüyorum -o alışveriş arabası -sagol baba bilmiyordum -iii anahtarı versene bagajı açacam -ben açarım -hmm -anahtarı versene cebime koyacam -bende dursun -ıı şöför koltugunda neden sen oturuyorsun ehliyetim var benim -benimde arabam var -yani -sus velet bin arabaya ben sürecem Çocuk 15 kilometrelik bir yolu babasida yaninda araba ile gitmektedir -baba görüyormusun 80 yapıyorum 100 de yaparım -çok yakıyor ama -olsun hızlı gidiyor -serseri En bilindik kaçırma dialogu -Baba baba çabuk anahtarı ver amcam garajdan arbaasını çıkaracak hemen acelesi varmış -al anahtarı hemen getir ama Not: bu dialogdan sonra araba gece geç saatlerde evine ulaşır ve koca benzin deposunu yemiş bitirmiştir veletler kirmizi ışık ynarken araba bagaja girer ve çocugun ynaakları al al olur.(tokatttt) Müzik Sitemi -Baba dün bir set gördüm manyak bişi aliyimmi arabaya çıtsak çıtsak -hadi len zibidi sonra bütün mahalle kim bu o.ç diye bana küfür etsin -bişi olmaz ya bizde onarla küfür ederiz -hadi lennnn Çocuk babadan araba süreme dersi almaktadır -baba spin nasıl attırıyoz -kendi arbaan olunca -baba pati nasıl çektiriyoruz -kendi arbanan olunca -ee babamın arabası var sürüyorum ama -sadece ögreniyorsun tek başına süremezsin -aaaaaa Baba uyuken araba ile gezilmiş çocuk geç saatte gelmiştir. -olum nerdesin sen bu saate kadar -baba benzini çalmışlar bende araba ile takip ettim -peki benzin niye bitti -kovalarken -bu karı parfümü kokusunu ne ??? -ııı -Cevap bekliyorum -bizim bir arkdaş varda **** biraz ondandır hehe -serseri git uyu araba felan sondu bu -yaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() muhahahaha...
![]() |
#3 |
Forum Müdavimi
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2210
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() zuhahaha güzel doğrusu
![]() |
#4 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2467
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() heheheheheh sağolasn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1759
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
|
![]() güzel paylaşım saol kanka...
![]() |
#6 |
Guest
Üye No:
![]() tşkler güzel fıkralar
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Japon Şakası Manyaq Komiq Gülmekten öleceksiniz %100 garanti | body_boy | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-29-2008 09:15 PM |
creamıng ile sılahsız kuveetler arasında gecen msn dıyalogları.. | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 6 | 10-20-2007 10:47 PM |
Babadan Araba Nasıl İstenir ??? (: | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-24-2007 11:43 PM |
Nasıl Öleceksiniz? | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 17 | 01-27-2007 04:57 PM |
çağrı merkezı dıyalogları | Anarchist | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-25-2006 05:00 AM |