![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 10 Times in 6 Posts
Üye No: 3246
İtibar Gücü: 1444
Rep Puanı : 510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ben yatılı okulda okurken
tatil bitişlerinde beni otobüse bindirip uğurlamaların geliyor aklıma hep yatılı okulda okumak değil senden ayrı olmak çok zor gelmişti bana ilkokuldayken bana anlattığın masalları hasta olduğumda hep ateşime bakmanı gurbete giderken beni uğurlamalarını hiç ama hiç unutmadım. hayatta en zor zamanlarımda o zorlu dönüm noktalarında var olmak ve yok olmak arasında bir yerdeyken yanıbaşımda olmanı, hiç ama hiç unutamadım... NASIL ALIŞACAK YOKLUĞUNA BU YÜREK UZATIYORUM KOLLARIMI SANA TAA UZAKLARDAN YILLARIN YORGUNLUĞU VAR ÜZERİNDE YILLARIN ÖZLEMİ TUT Kİ YANINA GELMELİYİM NE OLUR UZAT ELLERİNİ KOR BİR ATEŞTE OLSA SANA GELEN YOLLAR, GELMELİYİM MUTLAKA,KAVUŞMALIYIM SANA ÇOOK UZUN YILLARIN ÖZLEMİ VAR BİLESİN. hiçbir engel olmamalı sana kavuşmak için kalın duvarlar,kilitli kapılar olsa da aramızda, kırmalıyım kilitleri,yıkmalıyım duvarları SENİN O GÜLEÇ YÜZÜNÜ BİR DAHA GÖRMELİYİM. ÇOCUKKEN SANA SÖYLEDİĞİM GİBİ SENİ DAĞLAR KADAR SEVDİĞİMİ BİR KERE DAHA SÖYLEMELİYİM. HASRETİMİ YAĞMURLA,RÜZGARLA GÖNDERSEM SANA DUYARMISIN BENİ, YILDIZLARDAN BİR YOL YAPSAM UZATIRMISIN ELİNİ. DÜNYA BİR YANA,SEN BİR YANA U N U T A M A M S E N İ, U N U T A M A M S E N İ... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Üşütme bir tanem sevgi dolu yüreğini | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2008 09:47 AM |
Bu güzel sevgi dolu vatanı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-29-2008 06:29 PM |
sevgi dolu bakışlardı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 06:52 PM |
Rüya görüyor oğlum,sevgi dolu | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-12-2008 07:55 PM |
Şiir dolu sessizliğimm.. | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 09-20-2006 01:35 PM |