![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2460
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ayrılık yüreğimi karıncalandırıyor nicedir...
Beynimi uyuşturuyor özlemin... Çok sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca yıl içimi nasıl ısıttığını yeni yeni anlıyorum. Yokluğun, hatırlandıkça yüreğime saplanan bir sızı olmaktan çıkıp sürekli bir boşluğa dönüşüyor. Sabahlara seni okşayarak başlamaları, akşamları her işi bir kenara koyup seninle baş başa karşılamaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, sevimli haşarılığını, çocuksu küskünlüğünü... Nasıl da serttin başkalarına karşı beni savunurken; ve ne yumuşak, bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken... Ya da kolyeni çözdüğümde kollarıma atlarken... Hasta olduğunda, o korkunç kriz gecelerinde günler, geceler boyu nöbet tuttuk başında... O şen kahkahalarına yeniden kavuşabilmek için sessiz dualar ederek... "Atlattı" müjdesini kutlarken yorgun bedenindeki yaraları okşayarak, doktorun böldü sevincimizi: "Yaşayamaz artık bu evde... Yüksek binalar ve beton duvarların gri kentinde" dedi, "O gitmeli... Ve kendine yeni bir hayat çizmeli..." Bilsen ne zor, gitmen gerektiğini bile bile "Kal" demek sana... Ne zor, senin için ebedi mutluluğun beni unutmandan geçtiğini bilmek... Gitmeni asla istemediğim halde, buna mecbur olduğumuzu görmek ve sana bunları söyleyemeden "Git artık" demek... "Beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa" demek sana ne zor... Sesimi, kokumu çekip alıvermek beyninden, sesin, kokun hala beynimdeyken... Seni görmemek ve belki yıllar sonra karşılaştığımızda bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden... Yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek... Ve sonra kendi ellerimle bindirip seni yabancı bir arabanın arka koltuğuna, birlikte güneşlendiğimiz onca yazı, yan yana titreştiğimiz onca kışı, paylaştığımız bunca acıyı, onca kahkahayı ve bütün o uzak yeşillikleri katıp yorgun bedeninin yanına, arkadan pişmanlık gözyaşları dökmek ne zor... Ne zor hiç tanımadan seni emanet ettiğim bir şoföre "Hızla uzaklaş buradan ve gidebileceğin kadar uzağa git" demek... Yokluğunu beklemek, ne zor... Bunları düşündükçe, şu anda uzaklarda bir yerlerde üşüdüğünü sezinleyerek panikliyorum. Bütün engelleri aşıp, terk edilmiş caddeleri, kimsesiz sokakları, yalnız bulvarları arşınlayarak sana ulaşmak, sessizce başını okşamak, kulağına sevgi sözcükleri fısıldamak ve yavaşça üzerini örtmek geliyor içimden... Paylaştığımız bir mazinin, yitirdiğimiz bir geleceğe dönüşmesinden hicran duyuyorum. Gizli gizli hüzünlendiğim akşamlardan birinde, terk etmişlere özgü bir terk edilme korkusunu da yüreğimin derinliklerinde duyarak sana koşmak, yaptıklarım ve daha çok da yapamadıklarım için özür dilemek ve "Dön bebeğim" demek istiyorum: "Geri dön... Kulüben seni bekliyor..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
mavi patikli (03-09-2006), walsman07 (08-17-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 8 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 7062
İtibar Gücü: 1427
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() paylaşım için teşekkürler
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 9837
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() şiirleriniz için teş......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() bu sıırın anlamı bende cok tıyatro sınavını bu nu drama ederek kazandım:biggrin: hemde 1cılıkle tesekurler kankaa paylasım ıcn benı o gunlere gerı gorudun
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 10144
İtibar Gücü: 1417
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() saol kanka güsel şiirmiş harbi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 1 Thanked 11 Times in 7 Posts
Üye No: 1389
İtibar Gücü: 1476
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() şiir bomba , paylaşım için saol kanka
![]() |
#7 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1756
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
|
![]() teşekkürler saol güzel paylaşım...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Özledim seni özledim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 01:56 PM |
Özledim sevgilim seni özledim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 01:55 PM |
öZLeDiM SeNi | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 47 | 09-02-2007 08:20 PM |
Özlédim Séni | CéZaLı | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-26-2006 08:20 PM |
Ben en çok seni özledim | ege10 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 04-30-2006 07:26 PM |