www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-01-2006, 08:07 AM   #1
sparki
Forum Müdavimi

sparki Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 184
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2368
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi : sparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond repute

"Ezeli rekabet, ebedi dostluk"

Galatasaray ile F.Bahçe arasındaki ''Ezeli rekabet, ebedi dostluk'' sözü lafta kalmadı. Genç yaşta lenf kanserine yakalanan Galatasaray taraftarı Şafak Güzeller'e, Fenerbahçelilerden de destek geldi.

Bir süredir lenf kanseriyle mücadele eden ve tedavisine ABD'de devam edilmesine karar verilen Şafak Güzeller için Galatasaraylı taraftar grubu Ultraslan'ın internet sitesinden duyurmasıyla başlatılan yardım kampanyasına, Fenerbahçeliler de destek verdi.

Fenerbahçeli taraftar sitesi ''www.antu.com''da, ''Kalbimiz, dualarımız seninle Şafak'' başlığıyla yayınlanan duyuruda, ''Fenerbahçe taraftarları olarak bu yardım kampanyasında bizler de katkıda bulunmak istiyoruz'' denilerek, Şafak'a yardım için açılan hesap numarası ve ailesiyle irtibat telefon numaraları yayınlandı.

Fenerbahçeli taraftar sitesinde yer alan ifadeler şöyle: ''Bir başkadır ezeli rekabet. Kimi zaman gelir kızdırırız, kimi zaman gelir kızarız. 100 yılı aşkın bir süredir devam eden ezeli rekabeti bazen belki de gereksiz yere abartarak yaşıyoruz. Ezeli rakibimiz Galatasaraylı bir taraftarın amansız hastalığa yakalandığını öğrendik. Galatasaraylı dostlarımız, sevgili Şafak için yardım kampanyası başlatmışlar. Keşke bu yardım kampanyasını daha önce sizlere duyurabilseydik. Ancak geç de kalınmış değil. Fenerbahçe taraftarları olarak bu yardım kampanyasında bizlerde katkıda bulunmak istiyoruz.''

Bu arada, internetteki ''www.safakguzeller.com'' adresli sitede, sarı-kırmızılı taraftara yardım için açılan hesap numarası ve irtibat telefon numaraları yer alıyor.

Saygılar

"sparki"

GS Fan Clup için tıklayın

Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın

Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin...

Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
sparki çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı