![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 3 Times in 3 Posts
Üye No: 24083
İtibar Gücü: 1360
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() yürek isteyen herşeyden kacıyordum
kaçmayı adet edinmemdim çünkü ben buydum. ne zaman bir hüzün savrulsa ben yoktum orda. bir serseriydim biliyorum aynı zamanda budala hep kaybetmekten korktum yada terkedimekten... taki,,,, bir gün seni buluncaya dek... o an zincirlendi gönlüm ve artık bir mahkumdum hayata ve sana karşı, istesemse özgürlük yasaktı bana! sevmek zor sanat bunu anladım sen geldikten sonra yok yanlış söyledim hastalıktı aslında. her acıyı süzdüm senle birlikte çünkü hak ediyorum bunları, ve seni seviyorum hastalığım vebam zatürem... anladım hayatı... çünkü yeni başladım yaşamaya ve sevmeye... sevinci daha yeni tadıyorum kırkından^^ sonra niye bu kadar geç kaldın ki oysa/ ben seni yirmisinde bekliyordum. ....geciktin belkide yada tam vakti şimdi... gerci haklısın yirmisindeyim hayatın, oysa beklemek okadar uzun sürdü ki , geceyide gündüzü de bir gün saydım. o yüzden kırkıdayım şimdi daha olgun daha çocuk... aslında daha önceden bekliyordum seni, adem ile havvadan beri ozamandan beri yaşamayı durdurdum, yaşamaktan kaçtım, ağladım, güldüm .. ve daha birçok şey taki sen gelene kadar... ondan sonra yazmaya başladım aslında bu sözcükleri ben yazmadım ! sen yazdın aslında ya da sen yazdırtın bana , belkide sevdan... seviyorum seni ötesine ulaşmak istedim bu sözcükle ulaştım da,, o yüzden seviyorum seni... bu sözcükleri ben verdim leyla'ya mecnuna ve bir çoğuna sevmeyi senden çaldılar belkide belki de sen dağıtın onlara.. seviyorum gözlerimi seni gördüklerinden beri ve kalbimi daha cok sevmeye başladım seninle dolduğundan beri ve seni seviyorum...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
SANCAK_FEDAiSi (12-30-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 3 Times in 3 Posts
Üye No: 24083
İtibar Gücü: 1360
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() EleŞtİrİlerİnİzİ Beklİyorum Saygilarimla ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() PaylaŞim İÇİn SaĞol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1488
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() elıne yuregıne saglık___=
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
AŞka Ve Sevgİye Daİr | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 09:11 AM |
AŞka Daİr | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 09:09 AM |
AŞka Daİr | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-21-2007 01:24 PM |
AŞka Daİr | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 10:03 AM |
Bİr AŞka Daİr Mektup(2) | sonyolcu | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-26-2007 07:35 PM |