![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 260 Thanked 57 Times in 30 Posts
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1637
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() V.Manisa, G.Saray'dan çekinmiyor
Vestel Manisaspor'un orta saha oyuncuları Lukas Zelenka ve Hakan Balta, Galatasaray'ı da diğer rakiplerinden ayırt etmediklerini belirterek, ''Şampiyona karşı oynayacağız, ama Galatasaray'dan çekinmiyoruz'' dediler. Beşiktaş ve Trabzonspor gibi zorlu rakiplerden 4 puan çıkararak lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Çek futbolcu Zelenka, ''Galatasaray maçının her açıdan çok güzel bir maç olacağına inanıyorum. 3 puan için sahada olacağız'' diye konuştu. Zelenka, performansındaki düşüklükle ilgili yöneltilen soruları ise, ''Türkiye'deki mevsim farkı beni oldukça etkiliyor. Bu farka daha tam alışamadım. Takım olarak da çok çalışıyor ve çok yoruluyoruz. Bunların etkisi olduğunu düşünüyorum'' şeklinde yanıtladı. Çek futbolcu, geçen yılki takımla yeni takım arasındaki farkın, eskisinden daha az gol yemeleri olduğunu söyledi. Hakan Balta ise, sezon başında Beşiktaş'ın kendisine teklifte bulunup bulunmadığı sorusuna karşılık, ''Beşiktaş'tan teklif almadım. Böyle bir teklif beni pozitif yönde etkiler'' dedi. Galatasaray maçında 3 puan için sahaya çıkacaklarını belirten Hakan, bu maçı kazanarak çıkışlarını sürdüreceklerini kaydetti. Hakan, büyük bir çıkış yakalayan Arda ile ilgili bir soruya, ''Arda'nın yakaladığı başarıya ben de seviniyorum. Kendisiyle karşı karşıya oynamak zevkli olacak'' cevabını verdi. Maça Doğru: Vestel Manisaspor-Galatasaray Galatasaray, Turkcell Süper Ligi’nin 3. haftasında Vestel Manisaspor’la deplasmanda karşılaşacak. 19 Ağustos Cumartesi günü, saat 20:00’de Manisa 19 Mayıs Stadı’ndaki maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, sakat ve cezalı raporu, hava durumu ve istatistikler… Maç Info Maç: Turkcell Süper Lig - 3. Hafta Stad: Manisa 19 Mayıs Tarih: 19 Ağustos Cumartesi / Saat 20:00 Hakemler: Cem Papila, Cemal Gemici, Y. Cem Satman // 4. Hakem: Mustafa İlker Coşkun Sakatlar: Ümit Karan, Yalçın Ayhan, Hasan Kabze Cezalı: Yok Hava Durumu: Maç günü hava açık ve güneşli. Sıcaklık en yüksek 37 derece, en düşük 24 derece. Canlı Yayın Radyo: Lig Radyo (92.3) TV: Lig TV İnternet: www.galatasaray.org Bilet Fiyatları Kapalı Tribün: 50 YTL Açık Tribün : 40 YTL Kale Arkası Tribün : 40 YTL Galatasaray Son şampiyon Galatasaray, Turkcell Süper Ligi’ndeki ilk iki haftanın sonunda, 4 puanla 2. sırada bulunuyor. Bir galibiyeti ve bir beraberliği bulunan Galatasaray’ın attığı 5 golün üçü Saşa İliç’ten gelirken, geride kalan iki haftada Arda Turan ve Cihan da birer gole adlarını yazdırdı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında, 9 Ağustos Çarşamba günü, Ali Sami Yen Stadı’nda karşılaştığı Mlada Boleslav’ı ise Arda (2), İliç, Hakan Şükür ve Sabri’nin golleriyle 5-2 mağlup etti. Son 5 Maç Borussia Mönchengladbach 1-1 Galatasaray Galatasaray 0-1 Beşiktaş (Süper Kupa) Ankaraspor 1-1 Galatasaray Galatasaray 5-2 Mlada Boleslav (Şampiyonlar Ligi Ön Eleme) Galatasaray 4-0 Kayserispor Vestel Manisaspor Geçtiğimiz sezonu 11 galibiyet, 16 mağlubiyet ve 7 beraberlikle, toplam 40 puan kazanarak 10. sırada tamamlayan Vestel Manisapor’un teknik direktörlüğünü Ersun Yanal sürdürüyor. Transfer döneminde, Fevzi Tuncay, Şener Aşkaroğlu, Burak Özsaraç, Güven Varol, Sinan Özkan, Metin Akan, Stephane Borbiconi, Ümit Bozkurt, Ersan Gülüm’le anlaşan Vestel Manisaspor, geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan Zafer Demiray,Karel D’Haene ve Yunus Ceylan’la da yollarını ayırdı. Son 5 Maç Vestel Manisaspor 0-3 Kapfenberg Vestel Manisaspor 10-1 Bruck Mur Vestel Manisaspor 1-3 Levante Vestel Manisaspor 1-0 Beşiktaş Trabzonspor 1-1 Vestel Manisaspor Vestel Manisaspor Bülent Ataman Fevzi Tuncay Ufuk Ceylan Akın Dağdelen Hüseyin Karakayış Kadir Balta Serkan Özsoy Petr Johana Yılmaz Özlem Güngör Öztürk Caner Erkin Serkan Dökme Serkan Gaşi Mithat Yavaş Lukas Zelenka İnanç Gültekin Gündüz Gürol Tufan Esin Filip Holosko Yunus Ceylan Hakan Kadir Balta Uğur İnceman Michel Meduna saygılar t u n a d a
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
G.Saray'dan ayrılmam | winstoon007 | Galatasaray | 0 | 04-02-2009 04:30 PM |
G.Saray'dan Linderoth'a dönüş | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-21-2006 02:11 PM |
G.Saray'dan transfer atağı! | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-19-2006 02:07 PM |
G.Saray'dan jestler! | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-24-2006 05:29 AM |
Manisa: Tbmm Başkanı Arınç'ın Manisa Ziyareti[21.07.2006 21:01:00] | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2006 09:07 PM |