![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1756
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() :biggrin:
KAdir inanır. -Sestamikastosyon Google- Aradığınız - Sestamikastosyon - terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı. Öneriler: Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun. Başka anahtar sözcükler deneyin. Daha genel anahtar kelimeler deneyin Kadir inanır -Bull hemen uleyyyynnnnnnn!!! Emrin olur abi. Emrah -Annem Aradığınız - Annem- terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı. Öneriler: Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun. Başka anahtar sözcükler deneyin. Daha genel anahtar kelimeler deneyin Emrah -Benim hiç annem olmadı biliyooormusun Google abiyyy. Hiç acımadılar bana arasamda bulamadım abiiyy. Her kapı yüzüme kapatıldı. -Tamam lan zırlama hemen Ananıda buluruz. Offf offf iş mi şimdi...!?!?! Yeliz yeşilmen -empiüç ara -Hınk!?!?!?! İbrahim tatlı ses -Asenayı getir baana hemen. Şoopppi şooppi -Abi boş ver be hatun yolunu çizmiş bak elimde daha iyi dansözler var! İbrahim Tatlı ses. -Aramam sormam bir daha yalvarsan bile allaha.... Nuri alço. -Bak yavrum hep biz arıyoruz birazda sen ara istersen aradığın şey bende var. İç bakalım şu kolayı. -Nuri abiyy Sen coşmuşsun be.!?!?!?! Pamuk prensesdeki cadı -Google google söyle bane var mı benden güzel başke. Psikolojik yardım merkezleri. Psikolog adresleri.
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 142 Thanked 44 Times in 15 Posts
Üye No: 898
İtibar Gücü: 1738
Rep Puanı : 2213
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() sağol
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() emeğine sağlık
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
funda arar-yak gel | styla45 | Şarkı Sözleri | 0 | 04-29-2010 12:56 AM |
Hù ile arar aşık maşuku | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-01-2008 08:42 AM |
Cumhurbaşkanı iş arar mı | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-21-2008 07:24 PM |
Barça eski günleri arar oldu | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-06-2006 02:45 PM |
bir ünlü googlede ne arar :P | jassy | Eskiler (Arşiv) | 9 | 08-31-2006 04:56 AM |