![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 261 Thanked 168 Times in 83 Posts
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1980
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() adamlar olayı aşmış artık
Cnko Private V1.503 Şimdiye kadar gördüğüm en iyi private server diyebilirim. Özellikleri: - Pelerinli ilk private serverı - Innhostese parola koyan ilk SERVER! (Artık charım hacklendi itemlerim gitti meselesi yok) - EXP ve ITEM DROP kapanan eski korea ko private serverı gibi. - Tekrar itemler vilan npclerden alınıyor. - Yazılar ne yazıkki gene korece. - Golemler size damage yapmadığından dolayı kolaylıkla level atlayabilirsiniz... Download: V1.503 ü aşağıdan direk olarak yükleyebilirsiniz.Bazen winrar açmıyor.Hata veriyor diyenler olursa winrarın en son versionunu www.rarlab.com dan indirip tekrar deneyin. Patchlar: http://219.148.48.200/edo-ko1503.rar (395.1 Mb) Server hakkında bilgi: 1. ve 2. server olmak üzere 2 server var ben 1. serverda oynuyorum.Gayet güzel bir.Bu servera başlayınca eski korea ko yu aramayacağınıza garanti verebilirim.Güvenlikleri oldukca sıkı.Innhostesde bile şifre var.Yani çalınma olayları olmaz.Yorumlarınızı, soru ve önerilerinizi bekliyorum. Üyelik: Üyelik için herhangibir site yapılmamış.Ancak içerisindeki programlarla üyelik açıyorsunuz: 1. Servera kayıt olmak için: 1serverReg.exe isimli dosya, 2. Servera kayıt olmak için: 2serverReg.exe isimli dosyayı açmanız gerekmektedir.Üyelik alımında dolduracağınız yerler aşağıdaki gibi olmalıdır: Son olarak üye olma sorununu bende çözemedim.Üzerinde biraz daha uğraşacağım. Benim Charım (Not: Sheller npc den alınmıyor sadece chitin ler alınabiliyor.Sheller belli monsterlardan düşüyor ve shard vb. itemler npclerde mevcut ancak shelleri troll, apos gibi monsterları keserek düşürmelisiniz.) ![]() NOT:Alıntıdır
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Türk Ve Yabancı Private Server Tanıtımları [Vps Serverlar] | Raichu10 | Metin2 | 0 | 06-17-2010 12:08 PM |
server kurulumunun olmassa olması bbc server | furki87 | Webmaster | 0 | 06-15-2009 06:04 PM |
[RS,DP,FF,VF] Private - DownWard Spriral: Private Blockbusters # 2 | LeGoLaS | Adult eski arşiv | 0 | 06-28-2008 04:00 AM |
###Yeni Private Server Ronark açıldı.7/24 Sabit ip ile hizmetinizde### | netsec | Adult eski arşiv | 2 | 01-05-2008 10:59 PM |
windows server 2003 altında isa server 2004 | hansulrichrudel | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-27-2005 01:31 AM |