![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1795
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() P
![]() P:Kapıyı aç !Polis. K:Yanlış gelmişin kardeş ben polis deilim P:Kapıyı aç!Polis K:Kapı sıkıştı P:O zaman kırarız K ![]() P:Allah Allah !Güm K:likten P:Kapıyı aç!Polis...Evde arama yapces K:Arama izniniz olmadan açmam P:Kapıyı açmadan nası gösterebilirs ki K:Alttan yolla ...(sifon çekme sesi) P: K:Muahauhua artık yok bi daa al gel P:Kapıyı aç!Polis K:Şu anda elimde uyuşturucu yok , arka bahçedeki söğüt ağacının altında ceset yok , yanımda 3 tane kiralanmaya hazır Rus Kız yok , pardon 4müş ben ne suç işlemiş olabilirim ki P:Yok ben yan daireye taşındım da merhaba demeye gelmiştim K:Ha sorun yok o zaman P:Aç kapıyı! Polis K:Annem kapıyı yabancılara açma dedi P:Hönk ... Kapının kolunu çevir ve kendine doğru çek ben amcan -aç kapıyı polis +oooo hoşgeldiniz.kaynananızda seviyomuş hani...hanım sofraya tabak koyyyy -açın kapıyı polis +kardeşim kapıyı çalmadın ki açın diye barıyon - tık tık tık açın kapıyı polis +ya bak gene olmadı ya ben kimo diye sordum mu sorunca cevap verceniz hadi bida baştan - tık tık tık napıyoz lan biz kardeşim manyak mısın lan polisle oyun mu oynuyon +hayır adabı mahşeret kurallarını öğretiyom hadi ben yabancı değilim de yarın bigün başka bi eve giderseniz böle yapmayın ayıplarlar sonra -açın kapıyı polis +buyrun ne vardı -kardeşim ne açtın kapıyı kıllık yapmıcan mı +anlayamadım polis bey - +noldu memur bey niye ağlıyosunuz -hiççç çok duygulandım sabahtan beri hangi eve gitiysek takmadılar bile ne kıllık varsa hepsini yaptılar siz de böle birden şey edince şey oldu -kapıyı aç polis * polissin madem kır gir içeri -olmaz o zaman haneye tecavüz olur *e bekle o zaman kapıda saksı gibi -beni kapıyı kırmaya mecbur etme *etsem nolur -kapının arkasından çekil *sen önünden çekil -çekil dedim *dıkşıynnnnnnnnnn - aggghhh *son gelen polis bu kadarını da diyememişti P:Kapıyı aç, polis K:Yalancının P:Valla bak polis:kapıyı açın polis yaşlı kadın:anlamadım paris mi o kim? polis:teyze bak ben polsim açın kapıyı yaşlı kadın:ee polisim desene neden paris maris uyduruon polis:teyze aç kapıyı yaşlı kadın:erkek polis misin bayan mı kulaım ii duymuo polis:erkeim teyze yaşlı kadın:o zmn açamam gençliimde eve aldıım sütçü,tüpçü ve bakkalın üstüne hangi meslekten olursa olsun eve erkek almamı kocam yasakladı polis:teyse manyak mısın yaşın kaç senn? yaşlı kadın:olsun farketmes aşkın yaşı yok polis:neyse ya zaten aradııms sen olmassın senn daha kulaın bile duymuo nasıl telesapık olabilirsin ki aç kapıyı polis -aç kapıyıı ben gelldiim giydiim ateştenn gömlek kuş sütüyle beslerim seni dırnınınırnınrı ehehhe sensin dmi yineee kanka yeme beni -POLİS DEDİK LAN -tamam abi şey ben şey sandıydım da şey...hoşgeldiniz buyrun buyrun kapıda kalmayın biz polisiz de kapıyı açarmısın +hadi lam nası polissin sen -abi polisim valla ilk görevim çok helecanlıyım +olm çoluk çocukla uğraşcak vaktim yok -abi yapma ya ilk görevimde madara olmiyim +olm işim gücüm var daha bisürü eroin işim var senle uğraşamam dükkanın önün kapama -taam abi işin düşer bigün +yürü lam ordan -aç kapıyı polis! -müsait değilim arkadaşım sonra gel.. -Kapıyı aç! polis. -Eyvah,leyla basıldık abin. aç kapıyı polis +lan hüsam polisler geldi n'apcaz -açın kapıyı arama yapces *arka kapıdan kaçalım lan şemsettin -arka kapı yokki abi *lan arka kapı yoksa bu polisler nasıl içeri girdi lan
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 304 Thanked 473 Times in 172 Posts
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1774
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi :
|
![]() alla aaallaah yahu
![]() |
#3 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2207
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() süper olmuş
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 142 Thanked 44 Times in 15 Posts
Üye No: 898
İtibar Gücü: 1739
Rep Puanı : 2213
Rep Derecesi :
|
![]() sağolasın
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Polis Aç Kapıyı Diyalogları:)) | mel_i_ke | Komik Şeyler | 1 | 09-28-2009 02:22 AM |
Fuhuş yapan polis amirlerini polis yakaladı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-05-2009 07:33 PM |
Aç Kapıyı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 10:10 AM |
Aç Kapıyı | *DewiL* | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-05-2007 10:12 AM |
Antalya'da polis helikopteri şehir içinde düştü: 5 polis şehit [19.07.2006-17:30.25] | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-19-2006 06:25 PM |