![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 3 Thanked 3 Times in 3 Posts
Üye No: 31464
İtibar Gücü: 1349
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() BU ŞEHİR VE SEN
Ömrümün en güzel senelerini Alıp ta gittiniz bu şehir ve sen Gönlümün en masum ümitlerini Çalıp ta gittiniz bu şehir ve sen Döktüğüm yaşlara aldırmadınız Giden gençliğime acımadınız Düştüğüm yerlerden kaldırmadınız Basıp ta gittiniz bu şehir ve sen Beni iyi tanır bu kaldırımlar Bu kuytu köşeler bu taş sokaklar Sizlerden bir ömür alacağım var Çalıpta gittiniz bu şehir ve sen Bağlayıp durdunuz hep ellerimi Delik deşik ettiniz seven kalbimi İçimde dağ gibi hayallerimi Yıkıpta gittiniz bu şehir ve sen Biriniz sağırdı duvardan bile Biriniz kalpsizdi taşlardan bile Bütün acıları dizip önüme Yakıpta gittiniz bu şehir ve sen Kimsesiz yalnızdım kollarınızda Herşeyi kaybettim yollarınızda Şimdi bir hesap var aramızda Vermeden gittiniz bu şehir ve sen Ben yine yaşarım içimde yasla Ya siz neylersiniz bu ihtirasla Bir daha dönmek mi buraya asla İçimde bittiniz bu şehir ve sen
Bir erkek en çok sevgilisini, en iyi karısını, en uzun annesini severmiş. Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa; yanlışınız çok demektir. Hırsızlık yapmayın, Hükümet rekabetten hoşlanmaz... Uğruna ölünecek birşey gösterin ilk önce ben öleyim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
superman100 (02-21-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2007
Teşekkür Etme: 22 Thanked 16 Times in 6 Posts
Üye No: 36079
İtibar Gücü: 1440
Rep Puanı : 6457
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreğine sağlık
Her Hakkım Saklıdır ® |l|lllll|lll||ll||lll ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³ ![]() Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ! Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ, Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ. ![]() HAYATINA RENK KATMAK İSTİYORSAN YA BENİMLE YADA BOYACIYLA EVLENİCEN |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 236 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 9196
İtibar Gücü: 1447
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() emegine saglik tsk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu Şehir Öyle Bir Şehir | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 12:19 PM |
Ben Düştüm Şehir Kalktı, Şehir Düştü Sen Kalktın | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 12:18 PM |
Şehir şehir haberler (ilk kaynağından...) | raja_ | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-02-2006 03:13 PM |
Dünyayı Hiç Uzaydan Şehir Şehir Ülke Ülke Seyrettinizmi? (Kendi Uploadım) | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-17-2006 04:02 PM |
En Pahalı 10 Şehir - En Ucuz 10 Şehir | ๏๒รєรรเ๏ภ | Adult eski arşiv | 4 | 04-22-2006 11:11 AM |