![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2370
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "Bırakmayı düşünmüyorum"
Malta karşısında Milli Takım'ın en iyilerinden biri, değişim süreci sonrasında bayrağı gençlere devredecek isimler arasında olan Hakan Şükür, dün hakkında çıkan 'Bırakıyor' haberlerini yalanladı. 35 yaşındaki Şükür, milli takımda sahaya ilk onbirde çıkmış, oynadığı 86 dakikada da atılan iki golün hazırlayıcısı olarak gençlere taş çıkartmıştı. Ancak dün akşam saatlerinde dönüş uçağında milli takımı bıraktığını söylediği iddia edilen Hakan Şükür, haberleri kesin bir dille yalanlayarak şu açıklamayı yaptı: "Seçilmediğim dönemlerde milli takımı tamamen bırakmayı düşündüm. Ancak şu an bu yönde bir fikrim yok. Kendi takımımda oynuyor ve fizikgücüm yerindeyken milli formayı giymeye devam edeceğim."
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() teşekkürler doğanay abi
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 20 Times in 11 Posts
Üye No: 16260
İtibar Gücü: 1446
Rep Puanı : 857
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() teşekkürler
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() eksi ve artılar ile,
tartı dengede duruyor sayın şükür.. yoksa......
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
"Ayrılmayı düşünmüyorum" / 7 Ocak | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-07-2007 01:24 PM |
"Yeniden aday olmayı düşünmüyorum" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-13-2006 02:09 PM |
"Artık ayrılmayı düşünmüyorum" | lennon | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-23-2006 05:54 PM |