![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, İstanbul’daki yeni hayatını, Beşiktaş ve futboluyla ilgili ilginç detayları Vatan Gazetesi ile paylaştı.
Sambacı, röportaj sırasında Santos'ta birlikte oynadığı F.Bahçe'nin yeni gol umudu Deivid De Souza'ya da takılmadan edemedi ve espriyle karışık eski arkadaşı, yeni rakibine gönderme yaptı: "İki yıl birlikte oynadık. Verdiğim ölümcül paslarla ona çok gol attırdım. Tüm bunları bana borçlu." ANTALYASPOR ile oynanan hazırlık maçının son bölümünde gerçek yerinde oynayan ve adeta şov yapan Ricardinho, "O maçta nasıl oynadım?" diyerek bize sordu ve sözlerine şöyle devam etti: "Doğrusunu söylemek gerekirse, ben Antalyaspor ile oynadığımız karşılaşmanın ikinci yarısında sergilediğim futbolu beğendim. Ama bu daha bir şey değil. Yeni bir ülkede oynamak kolay değildir. 'DELGADO SÜPER' OYNAMAMA gibi bir korkum yok. Arkadaşlarımın bana yardımcı olması beni çok mutlu ediyor. Özellikle Delgado'nun katkısı büyük. Delgado gerçekten büyük bir yetenek. Onunla işim daha da kolaylaşacak. Bunu daha ilk maçtan anladım. Asıl yerim oyun kurucu olabilir ama hocam beni solda oynatıyor. Buna itiraz etme gibi bir lüksüm olamaz. Hakkım da yok zaten. Sol kulvarda da iyi oynarım. Nobre, Kleberson ve Delgado sayesinde uyum sorununu da çabuk atlatacağım. Zaten onlar da bana yeterince yardım etmeye çalışıyorlar. İyi bir dostluk ortamı var." 'GOLLERLE COŞARIZ' RİCARDİNHO kısa söyleşimizin sonlarına doğru Fenerbahçeli Edu ve De Souza'yı tanıyıp tanımadığımız şeklindeki sorumuza da , "İkisini de tanıyorum. Hatta De Souza ile Santos'ta iken 2 yıl beraber oynadık. Souza'ya attığım ölümcül ara paslarla çok gol attırdım. Bana borcu vardır. Hızlı ve iyi bir golcü. Edu'yu da iyi tanırım. Edu'nun özellikleri Luciano gibi. Ama bence ondan iyi. Artık De Souza defteri kapandı. Şimdi Beşiktaş'ta Nobre ve Delgado'ya şov yaptıracağım. Onlara göndereceğim asistlerle bu iki arkadaşım rakip ağları havalandıracak. Beşiktaş'ta daha büyük şov yapacağız ve şampiyonluktaki en büyük rakibimiz F.Bahçe'yi geçeceğiz." dedi. (Haber: KARTAL YİĞİT)
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2458
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saolasın
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 4 Times in 2 Posts
Üye No: 18040
İtibar Gücü: 1388
Rep Puanı : 209
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() benim adamım ricardinho aferim sana
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Deivid "Gollerimle birlikte şovlarım da devam edecek" | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-16-2008 05:30 PM |
"Deivid mutlu etti" | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-08-2006 01:39 PM |
Deivid: "6 puanlık bir maçtı" | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-30-2006 04:23 PM |
"deivid Anelka'dan Daha İyİ!.." | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 5 | 09-03-2006 02:24 PM |