![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "Savaşmak için geldim"
Galatasaray'a transferin son gününde gelen ve Türk futbol tarihindeki ilk Japon futbolcu olan Junichi İnamoto, Türkiye'ye geliş nedenini, futbol karakterini ve taraftarlardan neler beklediğini açık açık anlatan, saha dışında da kendine bir hedef seçti. Üç yabancı dil bildiğini söyleyen Japon yıldız, en kısa sürede Türkçe'yi de öğreneceğini ifade etti. İşte içinde Arsenal'i de barındıran İngiltere macerasından sonra Türkiye'ye gelen Junichi İnamoto'dan çarpıcı açıklamalar: Son dakika transferi senin için de sürpriz oldu mu? Galatasaray'ın en az üç aydır peşimde olduğunu biliyordum. Şartlar oluşmadığı için gecikti. Bu transfere hep sıcak baktım. Ama transferler, kulüpler ve futbolcunun menfaatleri ortak noktada buluşunca gerçekleşiyor. Transferin ilk dakikası ya da son dakikası olmaz. Ben Galatasaray'a geldiğim için mutluyum. Sıcak ve samimi bir ortam buldum. Bu, yeni transfer olan bir futbolcu için gerçekten de önemli bir ayrıntıdır.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ben geldim | ruchan | Yeni Üyeler Tanışma Merkezi | 3 | 05-25-2010 09:59 PM |
Savaşmak için rakip gerekli | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2008 02:04 PM |
Ben geldim... | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-29-2008 08:26 AM |
ben geldim | rockstar | Eskiler (Arşiv) | 7 | 09-04-2007 12:10 PM |
ben geldim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 8 | 09-04-2007 12:07 PM |