![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2071
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() SENİ BENDE UNUTTUN !!!."
Bir akşamüstü bir rüzgâr yapıştı belime, içtik beraber. Sarhoşluk daha çok acıtır dedi, gözleri yaşararak. Önce inanmadım. Sonra kudurdu, kudurdu. Başım döndü, bağırdım... "Sen, giderken gülüm izlerini silmeyi unuttun. Sen, giderken bitanem, bende bıraktıklarını almayı unuttun. Sen, giderken aşkım, sen hâlâ bendeydin. Çalan bir müzik parçasının sözlerinde unuttun kendini. Bir ağustos akşamında unuttun beni ve seni. Süzülen damlaların sıcaklığında, Sensiz bir gecenin sabahındaki hıçkırıklarda unuttun seni. Terasda içilen bir bardak çayda ya da bir bardak birada unuttun. Bir mangal ateşinin sonrasında, yanmış közlerde unuttun. Gölcük'ün o pislik sokaklarında, O ıssız kalabalıkda unuttun kendini. Söylenen yalanlarda, 'iyi ki varsın'larda unuttun seni ve beni. Geceleri baktığımız o yıldızlarda unuttun bizi. Bir daha birlikde gidemeyeceğimiz sahildeki çay bahcesinde, Papatya'da unuttun bizi. Adını bir türlü koyamadığın gelecekdeki güzel günlerimizde unuttun. Beraber yakılan sigaralarda unuttun bizi. Sen giderken bitanem, SENİ BENDE UNUTTUN !!!." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() paylaşım için saol kanka
|
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1941
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() @sting sagol bu gün yine döktürüyorsun.
SENİ BENDE UNUTTUN !!!." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Teşekkür Etme: 17 Thanked 2 Times in 1 Post
Üye No: 17873
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() teşekkür ederim güzel olmuş
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şalter artık bende" | `~fRedoRe.~ Esat` | Magazin Haberleri | 0 | 06-11-2010 12:24 PM |
Sen Unuttun | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-28-2008 03:35 AM |
Seni Bende Unuttun.. | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-22-2007 10:31 AM |
"Bende istifa diye bağırırdım" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-19-2006 01:13 PM |
"İmkansız"dık... [Haftanın Yazısı]/MADEM KANKAYA YAZAMIYORUM BENDE BURAYA YAZARIM | RuYa_GuZeLi | Eskiler (Arşiv) | 17 | 06-26-2006 12:06 AM |